Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Igen, elképzelhető... Berényi Attila, a sötét ló! :D A családjáról sem tudunk sokat... Csak annyit, hogy (Zolival, Andrással és Mikivel közös) apja, Berényi Géza már rég meghalt, az anyukája is, van egy Németországban élő nővére, Berényi Ágnes, akivel megromlott a kapcsolata, és már évek óta nem beszélnek (kíváncsian várom, mikor jut eszébe a forgatókönyvíróknak, és kerül be a sorozatba :D), a húga, Berényi Angelika (de idióta név :D) pedig gyerekkorában meghalt, korcsolyázás közben a jeges tóba zuhant és belefulladt... (Miki és Laci anno kiásták a hamvait a temetőben, az "kicsit" morbid volt! :D)
Feltűnt nektek, hogy Berényi papa milyen népes családdal rendelkezett??? :D Nem sokkal azután, hogy a felesége meghalt, Zoli, Andris és Miki pedig leléptek othonról és nevelőotthonba kerültek, a pasi újranősült, és még három gyermeket nemzett (akiket - Attila állítása szerint - soha nem bántalmazott)... Miki és Attila között nem lehet túl nagy korkülönbség (a valóságban 6 év: Szőke Zoltán 46, Domokos László 40), ráadásul Attilának van egy nővére is, márpedig a nővér idősebb lánytestvért jelent... (Nemrég, pár résszel ezelőtt azt is megtudtuk Attilától, hogy az apja néha Andrásnak hívta! :D)
Ádám és Zsófi... Várható és borítékolható volt! Ők még úgysem voltak meg egymásnak... ;)
Ja, én is pontosan így vagyok vele! :) Ki is maradt az életemből a Nick Carter (Backstreet boys :D) és a Leonardo DiCaprio-hype... ;) (Ez utóbbi egyébként - szerintem - zseniális színész, csak mint pasi nem jön be.)
Hát... Nálam bizony egy és ugyanaz! :D Brad Pittet bottal se piszkálnám... ;)
Ja, tényleg, ezt el is felejtettem! (A vallomást.) Bár nem nagyon tudom, hogy ez, hogy nem volt éjszaka otthon, mennyire erős bizonyíték (sztem semennyire).
Amúgy hogy is volt ez??
Márpedig a BK nem lehet meg konfliktusok nélkül. :O(((
Ha Zsófi újabb vallomása visszajuttatja a fogdába, nem éppen hálás lesz. Továbbá Zsófi semmizte ki a Berényi-világbirodalomban birtokolt hányadából. (Az a kevés, amit megszerzett, édeskevés egy BM-nek!!!
Hannával a Villában. Esetleg Benfzsivel is vigasztalódhat.
Az a baj, hogy volt már itt egy s más, ami szintén hányinger volt. (Én pl. tök más témában Kendét egészen megkedveltem mostanában, de Zsoltnak igaza volt, neki is van már épp elég a rovásán korábbról.)
Hányinger lenne mindez...
Amúgy a Zsófi kissé alkoholista lett mostanában, nem?
Szabi meg átvette néhai Berényi András örökös balek szerepét?
Miért lenne Miki bosszúszomjas???? Mármint Zsófira miért haragudna? Ő döntött, szemmel láthatóan elégedett is az eredménnyel.
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Jelentem, mi sem voltunk a forgatáson!
Apropó, adódik a kérdés: Hol fog most lakni Zsófi? Egy csók után egyből odaköltözik? Netán megy Hannáékhoz a nagysasszony villájába? Vagy Miki átcuccol Nórához, és Zsófié marad a lakás, ahová - TÁDÁMM, beköltözik Zalán.;)
Basszus, tényleg..( Bár még beköltözhet mondjuk Ádámékhoz..D
Ezeket megúszta. A Vazul-manőver része volt a Miklóshoz történt éjszakai besurranás, amikor a kés számláját (meg a kést is?) eldugta a legelső fiókban, ahol a megannyi Einsteinből álló BK-jard is megtalálta.
Akkor Zalánnak annyi. No meg a birtokon lévő irodának mint helyszínnek is, avagy hogyan takarékoskodik a BK??? :ODDD, de inkább :O(((((
előzetes,honnét tudnám előre hogy mi lesz amikor én nem megyek ki a forgatásra
Korábban is tört már be Mikihez is meg az irodába is kutakodni, sőt fegyvert is fogott Mikire, ami gyilkossági kísérlet.
Így a Miki-Zsófi kapcsolatnak örökre vége, Zsófinak pedig 3 választása van, kihez forduljon segítségért a bosszúszomjas még-férje elől: 1. Clau; 2. Zsolt; 3. Atis. Az utóbbi alapjait Atis már meg is pendítette, az anyagi segítség felajánlásával. Ha ez bekövetkezik, nagyszabású szexpartnercserére is sor kerülhet: Atis-Zsófi logikus, a megcsalt és megalázott Julcsa Miklóssal vigasztalódik. Nóra ugyan újrakezdi örökös férjével, de ha mégsem? Másrészt Miklós akár Attila és Clau elleni bosszúként is felfoghatja, ha szexel Julcsával.
Az oké, de azért a nőknél ez nem általános. (Mondjuk a ffiaknál se általános, bár a sztereotípia valóban ez. És vannak olyan pasik, akik alapján felállt. A sztereotípia, természetesen.)
Én gondolatban ordítottam egyet, Adrira gondoltam és az f-h-disz1-gisz1 akkordra. Akinek zongorája van, játssza le!
Ezekből tisztázta magát, de az alakját övező homály mindmáig megmaradt. Szerintem inkább a Kalamár-gárda trehányságából, mint tudatos alkotói döntés nyomán.
Mi férfiak ugyanígy vagyunk a puncival.
hát ennek a Zsófinak tényleg tök8 csak farok legyen.
További ajánlott fórumok: