Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ne haragudj, de én abszolút nem bírálkoztam, csupán idebiggyesztettem egy egyszerű mondatot, miszerint ha Csekka 40 év felett akar gyereket szülni, akkor jobban teszi, ha egy darabig még nem halálozik el...
Természetesen semmi közöm Gyebnár Csekka és a párja magánéletéhez, a legkevésbé sem tartozik rám, hogy mikor vállalnak gyereket, de azért nyilván mindenki tisztában van azzal (ők is), hogy 40 év felett egyrészt már egészségügyileg is kockázatos szülni, másrészt pedig a gyereket fel is kell nevelni... Természetesen az életet nem lehet percre pontosan betervezni, vannak párok, akik hiába próbálkoznak, sehogy nem akar megfoganni a gyerek, olyan is előfordulhat, hogy valaki csak kb. 35-40 éves korában találja meg élete párját, az embert, akivel családot szeretne alapítani, és akivel le kívánja élni az életét... Természetesen én is azt vallom, hogy inkább később legyen valaki anya/apa, de akkor legyen jó és felelősségteljes szülő, mintsem korán (TÚL fiatalon) váljék szülővé, amikor még teljesen alkalmatlan a feladatra, emiatt pedig teljesen elhanyagolja a gyermekét... Remélem, tisztáztuk a félreértést! :)
Ugyan a legkevésbé sem tartozik a sorozat témájához, de a válaszom: nem viccelek, igen (a 21 évre)... A szerelem, a szex(ualitás), a párkapcsolat felnőtteknek való. Mert olyan mélységei (és magasságai) vannak, amit csak egy felnőtt érthet meg teljesen. És felelősséggel jár. Mint minden döntés, minden kapcsolat, minden elköteleződés. De az embereknek valahogy a legkevésbé sem akaródzik vállalni a felelősséget, csak a dolog élvezeti oldalát... Pedig a másik ember nem használati tárgy, a szex(ualitás) pedig nem élvezeti cikk.
Én nem tudtam volna gyerekfejjel kiugrani a bugyimból (:D), nem is tudta még annyi idősen, hogy mi az a szerelmi vágy... Én nem vagyok Mátyás király téri cemende nőszemély! ;) (Akkora meg főleg nem, mint a sorozatbali druszám!)
Szerintem röhejes taknyos kamaszgyerekek szerelmi és/vagy nemi élete...
"Na gyere ide"
Ez mi??? :-DD
kamuszagú
van olyan lány, akinek 3 keresztneve van.... márpedig Magyarországon csak kettőt lehet adni
Mikre rá nem bukkansz :)
XD
Meglepő, hogy a Brian-t így írják és nem úgy hogy Brájön... ha már Jessica-t Dzsesszikának írják
Herkulesen egyszerűen behaltam...
Nincs semmi baj vele :) Normális nevek :) A kacifántos nevekkel van bajom :)
Most olvastam egy jó listát :)
Tök szuper :)
Az én összes nevem tucatnév:)
De nem baj :)