Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
No meg az előzetes szerint hazajön Mónika is, ő a Vili bácsi lánya, logikus, hogy ott fog lakni. Ismeri ő a nővérét, gyorsan leleplezi majd a tesó szemétségeit.
(Kíváncsi leszek rá, mert utoljára Géza hozta haza a rep-térről tolószékben. Most majd ez a rendezőknek eszükbe jut??)
Ági nem egy hónapig marad,már ingatlanvásárlással foglalkozik.Persze a szoba-konyha nem elég egy Berényinek.
Remélem,erőszakkal nem lehet Vili bácsit berakni az idősek otthonába.Tanúnak ott a Gizi-Laci páros...majd jön Bözsi,a felmentő sereg
Nem tartják a kapcsolatot :)Amúgy nekem sincs dögivel fotóm a családtagjamról,sőt magamról se :)
Szerintem az állatainkról jóval több készült :)
nem hiszem, hogy úgy lehetne visszakerülni pár részre a BK-ba, hogy felhívják Kalamárt, hogy "egy kicsit megszorultunk anyagilag, visszaírnátok pár részre a sorozatba?"
inkább fordítva megy ez.
Nem filozófiai kérdéseket tárgyalnék meg vele
:)
Elfogyott a pénzük
Tán még Balázska is visszajön dolgozni a Berényi kft-be
naneeeee
hányan vannak ezek testvérek?????
Az, hogy tökre valószínűtlennek tűnt, hogy B. Ági megjelenik, hányszor poénkodtunk ezzel már? A linket nem néztem akkor még, csak magára a tényre írtam.
(Nem hallottál még a hírcsárdáról? Hát akkor épp ideje volt. Én se vagyok napi fogyasztó, de a netes alapműveltség része.:D)
be kellett írnom a keresőbe, nem ismertem
az origot linkeltem be, nem vágom, mi ez a hírcsárda most