Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
*lélegzetvisszafojtva figyel*
és mit csináltok nullánál?? mentek le mínuszba?
És hogy csinálod a szorozd meg tízzel-t??
Megszámolod, hány nulla van és eggyel többet bepötyögsz?
Vagy másolással csinálod?
példásan bizarr fórumjátékaid vannak :)
olyan vagy hogy vegyél el hármat
:DDDDD Lehetne mondjuk adj hozzá 17-et, vagy vonj ki belőle 38-at, lenne ramazuri! :DDD
hűha te miket tudsz rólam
figyelj, aki ilyen sokat túrázik az Adj hozzá ötöt meg a SZorozd meg tízzel és hasonló fórumjátékokon, annak persze, hogy ilyen f*szán megy a matematika :)))
Ja, én is beírtam neki egy piros pontot.:D
Jéééé, tényleg? Én azt hittem, titkos infóitok vannak, mindent tudtok még mielőtt leforgatták volna a részeket, és csak úgy tesztek itt, mintha találgatnátok! </irony>
Ki tudja, hogy mi lesz?
Csak találgatok, találgatunk egy-egy lehetséges fordulatot felvázolva... hogy a sorozatban valójában mi lesz, az kérdés... azért nézzük! :)))
És a végén összejön majd Zsófival :)
Unalmas.Nem hiszem hogy igazán összejönnek.Ádám sem igazán válogat összevissza kavar :)
Hol Nóra,hol Kinga,hol Aliz.Nincs tisztában magával :)
Na jó, de ez nem így megy... ehh.
Még az is meg lehet, hogy visszakozik!!
Vagy éppen most összebútoroznak, majd amikor jönnek az első problémák, vagy "egy új csaj, aki elcsavarja a fejét", akkor vissza az egész... :)))
vagy lesz az egészben egy csavar: Ádika elragadtatta kicsit magát, azért cuppant az a puszi a szájon, s elhátrál a kapcsolat elől
Én is azt hiszem, így lesz
Kérdés, ki költözik kihez-?
Alíz átcuccol a lányával Ádámék legénylakásába, vagy Ádika vackolja be magát Alízékhoz?
Persze! Az előző részben Ádám nagyon megsajnálta Lucát, amiért az apja tudni sem akar róla, és látszott rajta, hogy neki pedig nagyon szívéhez nőtt a kislány, és belegondolt, hogy ő a saját gyermekét, Magdikát nem láthatja... és ugye Alíz sohasem tagadta, hogy totál belezúgott Ádámba, tehát kész a kis család....
[link]
Csomor Ági a saját szerepével neveli kislányát
Szuper... de most akkor megint csak pár körre kell neki? Gondolom. Jaj, olyan unalmas már ez is.
csak ennyi szereplő van írva hivatalos honlapon?elütnt rajta Krisz,Enikő,Ikrek,Máté,Zita,Tobiás,Nikol,Áron
új előzetesben Ádám lelkesen dicsérgeti Alízt, hogy mennyire alízos, mekkora szíve van, milyen cuki, édes, majd mindezt nyomatékosítandó, megcsókolja
További ajánlott fórumok: