Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
amíg meg nem érkezett az a kísértés, aminek nem tudtunk ellenállni
Ja, nem mindenkit ér ám el!
AKit viszont igen, az pontosan tudja, hogy tényleg kikapcsolódik az agy egy része.
Akit nem ér el, az meg sosem fogj ezt megérteni
BK-ban ez nem újdonság, a ház Ribizlije címet egyértelműen Zsófi nyeri, aki egyik faroktól a másikig megy és mindig gazdag pasikra vadászik, de ott van Aliz, Julcsa, Enikő is, aki a kóros farokhiány után már eljutott a Zsófi kezdő szintre.
Timi vajon mikor kezdi a szakmát? Még pár év és ő lehet a ház K-ja.
Emlékeztek még Julcsira a Szomszédokból? Nála volt meg az, hogy úgy váltogatta a pasikat mint más a zokniját, nála a sorozat végére teljesedett ki a ribizli mód, mikor már egy pasi nem is volt elég, rögtön kettő kellett a szőke hajú motoros rendőr Delfin meg a Suzukis májer gyerek.
Erről egy másik vicc jut eszembe mikor egy fiatal házaspárnak útközben lerobban az autója és mivel csak reggel lehet javítani, a közeli szállóban vesznek ki egy szobát estére. Reggel pedig mikor meglátják a borsos számlát reklamálnak:
- Tudja uram, ez egy 5 csillagos, luxusszálló, ahol van uszoda, szauna, mindennel felszerelt, konditerem, konferenciaterem és wellness részleg is.
- De hát mi csak aludtunk, semmit sem vettünk igénybe
- Igen ,de a lehetősége megvolt rá.
- Rendben akkor most kiállítok egy csekket 20 dollárról, mert a szoba árából levonom a feleségemmel tötött buja éjszakájáért a számlát
- De uram, én egy ujjal sem értem az ön feleségéhez
- Igen, de a lehetősége megvolt rá.
Ha körbeolvasol a fórumon , nem egy topik szól arrol hogy az a lépés biaz, megtevődik, vagy legalább is arra tendál
Én persze nem, + te sem, de a többiek, na azok olyanok :)
Férj egy pár órai horgászat után úgy dönt, hogy kiköt a csónakjával, és pihen egy kicsit. A feleség ekkor úgy dönt, hogy elviszi a csónakot egy kicsit, és majd olvasgat a tó közepén. Be is indítja a motort, behajózik, és lehorgonyoz. Nem sokkal később megjelenik a horgászellenőr.
- Hölgyem! A tónak ezen a részen tilos a horgászat!
- De kérem, én nem horgászok, hanem olvasok!
- Igen, de minden eszköze megvan a horgászathoz, és bármikor elkezdheti!
- De mondom, hogy olvasok!
- Ha nem megy máshova, föl kell hogy írjam!
- Olvasásért?
- Nem, hanem mert tiltott területen horgászik! Most lehet, hogy olvas, de minden eszköze megvan a horgászathoz, és bármikor elkezdheti!
- Jó, de én meg akkor följelentem szexuális zaklatásért!
- De hisz magához sem értem! Nem is csináltam semmit!
- De minden eszköze megvan, és bármikor elkezdheti!
- További szép napot Hölgyem! - és ezzel továbbállt. Tanulság: soha ne vitatkozz olyan nővel, aki olvas, mert az valószínű gondolkodni is tud!
"csak egy lépés" de ki mondta, hogy az a lépés megtevődik, vagy egyáltalán bármi szándék van rá?
Az álmodozás 1 lépés a +csalás felé
Ugyanúgy , mint az alkoholmentes sör a guminő felé