Nincs azzal semmi baj ha íróasztalon, csak a fiókokra vigyázni, hallottam már rémtörténetet céges bulin történt esetről mikor elvonultak együres irodába és az íróasztalon, csak épp nyitva volt résnyire a fiók, ahová pont belógott a faszi töke és mikor belemelegedtek sikerült berúgni a fiókot. :)
úgy csinálnak Áronnékkal mintha ők nem hallóttak volna,nemi betegségekrő,korai terheségről,elég gáz hogy Peti közéjük ült,gondolom kb ő is annyi éves volt mint most áron amikor elvesztett az ártalanságát
Én igen és imádtam. Kivéve a negyed éves kimutatások idején mert akkor 5x több volt a papírmunka meg a könyvelés meg mérleg és társaik :) de amúgy jó volt.
Helyzet nincs szerencsére :) és nem is lesz! Mindig azzal hülyülök neki hogy csak akkor hagynám el ha Johnny Depp becsöngetne; fehér lovon és feleségül kérne. :)
Munkára nekem is.. De csak arra! A pofám az nagy de én nem "merném" megcsalni a párom. Nem azért mert félek tőle..inkább a jövőtől. Már nem nézne úgy rám ahogy eddig. És ugye ott a kislányunk. Akkora köztük a szerelem hogy öröm nézni <3 és valahogy nem is érzem a késztetést hogy nekem más kéne. Pedig kísértés volt nem is olyan rég meg az ember életében biztos van vagy lesz..de akkor se. Igaz erre szokták azt mondani hogy minden okkal történik így a megcsalás is. Csak Julcsa vajon mi elől menekül? Oké hazudott neki a férje..nagy ügy..ennél nagyobb baja ne is legyen az életben.