Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
szerintem eddig nem volt szó arról, hány autójuk van
én logikusnak tartom, hogy kettő van nekik
Timi 14 elvileg, lehet idén már ballag is, pedig 2006/2007-es évadban született, tehát legfeljebb 9 éves lenne még csak. (Oszkár még egy évvel később született!) Ha 14 éves, akkor 2001-ben kellett születnie. Akkor volt az első esküvője Mikinek és Nórának. Épp azért lépett le, mert nem akarta elmondani, hogy meddő, és még jó idő volt mire előkerült meg újra összejött Mikivel!
Ezzel a gyors felnövéssel azt a tényt kérdőjelezték meg, hogy Nóra későn szült.
Hány éves lehet Nóra? A történet 1998-ban kezdődött, előtte 15 évvel játszódik a karácsonyi epizód, tehát 1983-ban. Nóra max. 13 éves volt akkor (ha jól emlékszem 14 évesen esett teherbe, de ez nem 100%) Tehát 1983-13=1970 Ezek szerint idén 45 éves. 45-14=31 évesen szülte volna Timit? -9 hónap, vagyis alig 30 évesen esett teherbe? Arra nem mondhatjuk, hogy késő.
Miki kora a másik baki. Őt is együtt öregítették Timivel. Tavaly lett 50 ugyebár. 2013-50=1963-ban született? Tehát 1983-ban amikor megérkeztek az intézetbe 1983-1963=20 éves volt? Eléggé alulfejlett volt akkor a korához képest :)
Tudom, hogy csak kitalált történet, és ahol nincs, ott nem szabad logikát keresni, de azért nem lenne megerőltető szerintem ilyenekre is figyelni.
Ja, egy kiszakadt kútfej 100ezer és azonnal cashben a kutnál fizetendő
Hülye forgik
:)
igaz
nem látunk pl. mosást, de az nem tart napokig!
Egy átírtaás viszont igen