Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
A villa is az ő körzete meg a Mátyás király tér is ? Hm..
Ezt te sem hiheted.
Én is egyre inkább hajlok arra, hogy Liza is lehetett az elkövető, Robi iránti gyűlölete miatt. Akár azt is el tudom képzelni, hogy kérdőre vonta Robit Ottó apjával kapcsolatban, elfajult a vita, és Robi megpróbálta tettlegesen elhallgattatni Lizát, mire ő kvázi önvédelemből leütötte. Ottó és Timi kevésbé valószínű, erről korábban már írtam.
A másik tippem Ági - ő ugyan követlenül nem lehetett érdekelt Robi halálában, de Ludwigra terelheti a gyanút, aki köztudottan feszült viszonyban volt Robival - többek között azért, mert Ágit is megkörnyékezte, tehát adott a féltékenység, mint indok. Ha Ludwig gyilkosság miatt kerül börtönbe, akkor nem engedik ki egyhamar, tehát Ági megszabadulhat tőle. Ezzel csak az a probléma, hogy Áginak Peti biztos nem falazott volna, hacsak nem fenyegetés vagy zsarolás hatására - Ágitól viszont mindkettő kitelik. Vagy akár el is hitethette Petivel, hogy Robi letámadta, és ő csak védekezett.
-SPOILER-
2016. január 11.
Krisztián kockázatos játékba kezd Nikollal és egy nemzetközi hírű fegyverkereskedővel, hogy megvalósítsa Zsolttal kapcsolatos terveit. Ádám a Hannával való konfliktusok után belemegy, hogy modellt álljon Zsófinak egy meglehetősen pikáns képhez. Nóra mindenkit ki akar zárni a terveiből. Bizonyos emberek nyakán egyre inkább szorul a hurok az esküvőn történtek miatt, és mindenki gyanús. Az események megdöbbentő fordulatot vesznek a gyertyatartó miatt.
-SPOILER-
2016. január 18.
Vilmos csúnya sérülést szerez, ami hosszú távra befolyásolja a mindennapjait. Nikol meglát egy majdnem csókot Krisztián és Aliz között, amit fel akar használni, de meglepetés éri. Nóra bejelenti, hogy megváltoztatja a nevét. Tóbiás felveszi Ádámot a Fittlaborba. Attila döntést hoz a befektetővel kapcsolatban, amiben Ágnes is támogatja, és ez nem teszi boldoggá Ludwigot. Zsófi egyre furcsábban viselkedik, így Tóbiás is akcióba lendül, hogy a kismamát ráébressze a viselkedésének árnyoldalaira.
De, persze, Rudit akartam írni...
Igazából az ő feltűnése a legfurcsább. Alízt eltiltja az esküvőtől, a szegény lány beáll dolgozni (ezt sem értem, egyedül is elmehetett volna, a nagyanyjáék is mentek), aztán mégis elmegy egyedül a villába.
Vajon minek?
Na meg aztán tett egy kétértelmű megjegyzésta végén Krisztiánnak...de lehet, hogy a forg.k.írók csak rá akarják terelni a gyanút.
Baromi kíváncsi vagyok, kinek a kezében volt az a gyertyatartó
Liza le volt törve a villában és a lakásban is..de Ottó miatt,v. mert tényleg ő volt?Peti őt tuti védené.Ok:nem mentette meg Ottó apját,anyjával csókolózott,így azt érezhette,hogy elveszi tőle.Ebben egy kis nevelés is lenne-mire vezethet,ha nem szeded a gyógyszert!
ereje lett volna?