Banya tanya.... (beszélgetés)
rólam wazz?egy ilyen szennyes gondolatú nőről,mint ééén? :DDDD
há há-lopós tök! :DD
má bocsássá mán meg hogy feltételeztem rólad :)))
habár ha jobban belegondolok :DDDDDDD
szép-szép, csak így mán "lopós"-nak foglak híni :)))
mi vagyok én petőfi wazz???másótam a netrűű :))
de cépp,és igaz nem???
Szijjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa mááááááááááá!!
Igen, anyus, úgy néz ki...kopp-kopp...
szóltak a zuramnak hogy a ző szerződésével küldik az enyímét is ☺
Mivan má veled? :( Hogy vagy?
Bettyg!
Elhajózol márciusban?
Egy vidám lány, ki mindennek örül,
kinek arcán mindig mosoly ül.
Ez csak álca, hogy ne lássák fájdalmát,
hogy ezt soha,senki ne érezhesse át.
Magában sír csendesen és arca mosolyog kedvesen.
Mindenki ezt látja, egy boldog lány,
lelke sír folyton, de ezt kevesen látják.
Nem szabad mutatni ha fáj,
Akkor is a földön két lábon állj.
Játék az élet, játszani kell a boldogságot,
s játszani kell néha a hazugságot.
Játssz az életben, de az élettel ne,
és ezt a tanácsot fogadd meg örökre!!!"
Aranyos vagy, köszönöm! 1 évet végigkínlódtunk külön, közben a munkahelyemnek befellegzett és amikor már azt hittem hogy innen sehovase, akkor jött a hír hogy mehetek. Most lesz cirka 3 hónapom összekapni magam ☺
Kicsit át kell alakítanom az eddigi pesszimista életem, habár mindenki azt látta hogy ez a csaj de jófej és vigyorgós és őrült és életrevaló. Aham, kívülről ez voltam. És most fogom a fonalam hogy visszataláljak önmagamhoz...:))
Igazad van!Nem mérgelődök! :))
mert sokan azt mondják...anélkül,hogy tudnák a másik ember életét,kínlódásait,hétköznapjait!! :)
igen,mostanság nem irigyelni valóak a korunkbeliek sem! :((
Bettyg:ma megint meghalt egy ismerősöm!szintén munkahelyén,55 éves volt!!
Ne görcsölj..Örülj a lehetőségnek és annak, hogy a pároddal leszel. Az jusson eszedbe, hogy sok olyan dolgot fogsz megtapasztalni, aminek később hasznát veszed, mikor a szárazföldet választod.
Fel a fejjel és hajrá!!! Sok mszerencsét
Ne mérgelődj, mert azzal nem segítesz. Lesz majd mód, hogy dönts, akkor fontold meg.
Különben igazad van a fórum nem politizálás helye.
Miért mondaná neked bárki, hogy Te még korban hol tartasz. Van nagyon sok fiatal gyerek, ki többet élt meg rosszat, mint sok felnőt idős korára.
Na végre,hogy valaki nem vágja a képembe,hogy jajj,fiatal vagy még...eskü,hogy érzem,hogy idősödöm!a tetteimben érezni!!:))
perszeee,szereti a faxom!szép szép,meg minden,de ami itt folyik...mindegy,ne politizáljunk...na de mégis?minek fizetünk mi magánynyugdíjpénztárat?????koporsószögnek???
Hidd el, néha nem árt, ha mások örömét is keressük, attól a saját közérzetünk is javul. :)
Ha csak sajátmagunkkal foglalkozunk, az nem vezet jóra.
Nekem azért már csak elhiheted.:)))))
Mert öregszel...de tényleg! Én anno 19 évesen nekivágtam Angliának, 2 évet lehúztam kint, most meg tele van a bugyogó ha bármerre kell lépnem :S
Nah, meg ez a bizonytalanság!
"Magyarország, én így szeretlek!" - és most hánytam egyet ☺
tudod,engem rohadtul hidegen hagy más!!!ez van!!!
az elsődleges ember akit nézek,az saját magam,utána jönnek a többiek!ha jönnek!
igen,ma már többször meggondolok dolgokat,mint azelőtt! :)) fránya kor!éltem már annyit mint egy 35 ös! :S
Nekeseregjetekbanyák!
Szép az élet... hmmm... szokták mondani. Vagyis néha szép is tud lenni. Mindenben a jót kell keresni. Optimistán kell nézni a dolgokat.
pölö ha valakinek levágja az egyik lábát a vonat, akkor nem azon kesereg, hogy jajj, hiányzik egy lábam, hanem jajj de jó, hogy a másik megmaradt. (kicsit morbid)
Tudjátok, egy pohár lehet félig üres :-(, de félig tele is :-).
addig jó még erre rájövünk!
Lehetne lépnem,hogy ennél jobb legyen,de egyre kevésbé szórakozok az életemmel!Nem merek...majd ha minden cérna szakad!!!
Alapjában véve,nekem nincs bajom az életemmel!
Csak néha,ha hülye vagyok,mindent másra fogok!!!
érzem hát, hogyne érezném :))
tudod ami nem öl meg, az megerősít...meg írhatnám azt is hogy "teher alatt nő a pálma"
nekem ezek szoktak beugrani amikor világomat se tudom...
qrva egy világot élünk :S és ezt zusamme értem...
jajj,mindig nem lehetsz itt!! Örülök,hogy voltál moziban! :))
túléltem,elpanaszkodtam itt magam,de ahhoz,hogy valaki megértsen igazából,minimum át kéne élnie!!! :)
zusammen,történtek a dolgok!!úgy kezdődött hogy megjött a hvaim! :S
oké,oké,érzem!!! te érzed? :))
Jajjj Démonom! És én meg seholse voltam, vagyis a moziban ücsörögtem :S
Összeszaladt minden? Vagy konkrétan történt valami szarság? Erős csajszi vagy, habár mondom én, aki szintén annak tartotta magát...a többit tudod :S
Küldök mostan egy jóóóóó nagy, szorítós ölelést! :*
Jaa,mondják hogy jó,de én nem hiszem,hogy megnézem,vagy nem is tudom?! :))
tegnap nagyon hatalmába kerített a depi,azt hittem vége a világnak,meg nekem is,és már nem leszek önmagam,de megráztam magam,és oké minden!vagyis a faszt,de lenyelem a dolgokat!! :S