Banya tanya.... (beszélgetés)
Szép álmokat, rózsás csókokat
ott is jóccak, nehogy barikával álmoggyá! ;)
jó éjt banyekok...lepihenünk..-:)
Jó éjszakát szép álmokat!
Oké, küldöm. Reggelre vasalva, élére hajtogatva kérem vissza. Ha nem így lesz, sütit is visszakérem:DDD
pfűűűűűűűűűű, ne kezdd megin-DDDDDDDD
jóvvan, akkó nem nyomtam ki, na...az almát..mijelőtt még kitaláná valamit:)
csavard fel a szőnyeget, értem...
csavard be az égőt, stimm...
csavard el a zurad fejét, naná....
de csavard ki a zalmát?? nemértem...
nemhijába, eccerű vagyok mint a barátnőd...:DDDDD
én is kevés almáva szeretem:)de azrtram meg sokka..úgyhogy inkább sokka csinálom, mer hogy kedveskeggyek:)
nem , nem ottan, hanem nem csavartam ki az almát-DDDDDDDDDDDD
imádom,sok fahéjjal,kevés almával,porcukrosan!nyami nyami!:)
küggyed,gyórsaan,még nem késő!
spóróni kö! :DDD
mé' a szabadég alatt csinátad? nemmegmonták hogy esni fog? :DD
aztaleborultmindenit! nem vagy semmi, tudod-e? :D
inkább leveszem a habkalapot a sütirőőőőő, és tádáááám, kész a majdnem palacsinta :DDD
igaz, kissé elázott, de kanálla ettük:)
én még mindig csak az almáspitémet tudom ajánlani:)
kívánós?hö!de még mennyire!Ma mindent kívánok!A te sütid habos,én meg attól carul vagyok ha sok a hab!palacsinta?hogyezménemjutottazeszembe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!má mindegy,én má nem füstölök be vele!csinálj te!a te gázod,te olajad,te lekvárod,kakaód,te füstöd--én palacsintám! :DDD
oké, zsoké...megkeresem:)
szegény uram:(:( nem is ollan öreg...:(nekem jó lesz máá:)
te meg de kívánós vagy! bezzeg az én sütimbe bele se ütötted a zorrod :)
csinájjak palacsintát? hmm??
hoppá, kálámbóné munkába állt! :D
vegyé' má' be 1 szemet G'alibaba gyógyszeribő', na....tudod, amellik jókedvre senderít...:)
de kivasalok,az én ruháim nem száradtak meg!csak a melóst dobtam a konvektorra!Most ,á'jöhet!de a sütit ne felejtsd el! :)
Nahát, irgum-burgum!! Milyen barátnő kellene neked? Legalább nem akarja elszeretni az urad, mert öreg. Nem jó?
mer én nem akarok llan barátnőt, aki kiír egy fórumot, és megkérdezi más nevében, h meddig kell gyerektartást fizetnie egy ismerőse lányára, aki 20 éves..na ez az ismerős lánya, ez a saját lánya...no...hát az ilyentől hánynom kell...
látod-e? átnéztem a másikba, oszt ott is az a téma, hogy barinők lehettek még, úgy igazándibóóóól! Mé titakozol, heeeeee?
:DDDD
lelkitárs...-DDDDDDDDDDDDDD annyira röhögök...:)
További ajánlott fórumok: