Banya tanya.... (beszélgetés)
nah má megin senki,bacarok! :)
Jó reggelt!Elkéstél,most kajáltam,értem haza!!
Sziasztok jó reggelt mindenkinek!
itt vagyok, Démon, vagy már elkéstem?:)
ma rántott húst ettem,aminek a panírjában,tökmag volt,meg rizst,savanyút,és paradicsomlevest!Úgy hozattam!holnap passz!szerintem reggel levest rakok fel,fokhagymamártás,és főtt krumpli lesz!
mit eszel??hideget? öreglány nem főz?
hát ezzel mi is így vagyunk!de álljuk a sarat,ha enni akarunk,muszáj!Én meg amjd a tököm tudja mikor főzök legközelebb...majd tán jövő héten! :)
azt mi is nagyon szeretünk, csak győzze főzni:)
nem kérdezte meg tőle,hanyas vagy te disznó?! :DDDD
tudom,én miből van,tudod nálunk romáknál,sok az ilyen zsíros kaja,de azért szoktunk sok sok újdonságot is csinálni!szeretünk enni! :))
-DDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja, csülkös....az disznóbó van ám:)
Olvastaaammm,csülkös bableves?nyami nyami! :)))
mert rá vagyok szorulva a pénzre!
amúgy meg úgy vagyok a munkakedvvel,mint szűzlány házibuli után!vagy megjön,vagy nem?!?! :DDDD
ahha...főztem takarítottam,aztán délután aludtam egyet...:)
Sokat bírsz, Te Banyek! Ha minden fiatal így állna a munkához......)
én is láttam egy kis ideig,aztán felszívódott!
hajnalban,kérdezte a főnök,ki akar 12 órázni?úgy lapítottam mint az állat! :DDD ezek készek!!!nem elég,h.4 műszak,még 12 óra is! :(( nálad minden ok?
itt volt délután....azt láttam..mármint baba..
aha,hol a febébe van ennyi ideig?utazgatnak?hol van baba is bameeg?
bammeg, banyek..egész délután itt vótam, de nem vót senki....Bettyg jöhetne már!
áááá-:( te aztán bírod a melót!!!!!
igen,és majd csak kedd reggel jár le,utána 2 nap szabad!
halihóó,inkább mondjuk azt,aludtam,és talán kibírom az éjszakát ennyi alvással!7 órát aludtam!Bakker,nem hiszem,el,hogy ha az anyám tudja,h.éjszakás vagyok,miért telefonál 10 percenként?nem értem,hogyan lehet valaki ilyen bunkó???
hali, démon...) kialudtad magad?:)
én itt vok,mostan keltem fel,erős gyomorkorgásra,és ellenállhatatlan vágyra,a desszertkrémmel töltött táblacsokim után! :)))
Baba......Te meg dódozó?:)
almeno!
Hol vannak a képeid? Felkeltemben gyönyörködni akartam, oszt nincs semmi-:)
jó reggelt, banyekok!:) Van valaki?
Hol vannak a képek? Egyet se látok!!! Nem publikus?
Ollan randa vagy???????? :)))))))
További ajánlott fórumok: