Banya tanya.... (beszélgetés)
Igen,láttam a makkádat!Széép! :)
most jöttem haza a bevásárlásból!Este mennem kéne dolgozni,de 5 kamion keresztbe van az úton amin megyünk,és lassan eléri az fél métert a hó nálunk!Az utak járhatatlanok,és nem tudom,hogy be kell-e mennem melózni!Várom,hogy küldjenek sms-t!fúúú,fosok,mint az állat,ha elindulunk!mi lesz most???
Nálink a nyáron volt az udvaron 5 felnőtt macsak, ebből négy nőstény.Nyár végére 16 volt a cicák lélekszáma...mára egyetlen egy zsemle szinű kis kandúr van meg.A többi eltűnt.Valószínűleg éjjeli ragadozó, menyét vagy hermelin hordhatta el őket...((( Volt olyan is, amelyik valószínüleg betegség miatt pusztult el.
És persze van a nagy, kékperzsa, aki benn él velünk a lakásban.Sheba. 9 éves lesz és imáááádom.
Az "enyémek" is ettek reggel!Olyanok mint a gyerekek! :DD
Nyugi,a makka úgy fog ugrálni,mint azelőtt!:))
hála isten!Mondtam neked,hogy kicsit megnyugszik,és közel enged magához!:))
Az állatok nem olyanok,mint az emberek!!!Ők feltétel nélkül tudnak szeretni!:)) adj neki egy szelet parizert,örökre hálás marad!!!Sok embernek az életedet adhatnád,az is kevés lenne!!!!
kora reggel?csak azt neee!Én ma ha magamhoz térek,csinálok meggyes forró csokit! :))
Főznöm nem kell,mert ma van disznóvágás anyáméknál,és hoznak nekem húsos káposztát,meg sült húst,májjal! :))
Csaszi-csoszi lányok!Jól vagytok?
Bettyg, gratulálok nektek a kis jövevényhez, sok boldogságot neki és nektek is!Nagyon aranyos baba!
Jó reggelt!!!!jajjj de édi a kis bébii! :)))
mizu van csajok?széjjelfagytak a lábaim,az orrom,wááááh,most itt döglök,és kóbászt zabálok,jóóó meleg is vaaan! :)) alig vártam reggel legyen
Jó reggelt Banyák! :)
Tettem fel képet Linusról, tegnap készültek...♥
Csákány baynák!
Mentek aludni, nálam most kezdődik az élet! Hoxa, fész, olvasás, stb...
Szegénykém!
Bocsi lányok, mennem kell.
Jó éjt!
hát nem kéne!Megyek csajszik melózni!Imádkozzatok,hogy épségben odaérjek,és haza!!!:(( jók legyetek!tudjátok?szeri vaaan! :DDDD
♥♥♥♥♥♥♥
ez a vén kurva felhúzott idegileg!belevágtam a szekrényajtóba...nagyon fájjj,és megdagadt!!!!!!
a .........................................be!abba bele!