Bakancslista játék (beszélgetés)
Az extrákat külön kéne kezelni egy táblázatban és nagyobb Akciópont befektetéssel (6) bármikor vásárolhatnál onnan.
Ez sikeresen hozzá segítene ahhoz, hogy játsszál kedvedre és haladjál is.
Természetesen ezt pluszban gondolom, nem a jelenlegi leosztásterhére.
Egyetértek. Azt is értettem amit Hoxa írt, abban is van igazság, de ha így módosultak a célkiosztások bizony követni kellene valamilyen szinten a változtatást.
Sok nagy céllal, taktikus játékkal (célduplázó, utolsóból kettőt kaphatsz stb. extrákkal) hamar össze lehet szedni sok pontot, még csak nem is kell hozzá az, hogy az ember egész napját ezzel töltse.
A géptől tegnapelőtt megkaptam a fagyis célt, még 4db fagyim hiányzik:-(
Valakiknél felesleges?
Régóta kérjük, hiába. :(
okt. 9. 08:19-i észrevételem: Eddig a rekordom az volt, hogy a pénteki új hét után hétfőn meglett a teljesítményteszthez a több, mint 900 pont. Ezt mostanra túlszárnyaltam: 1 nap alatt 1019 pontot produkáltam. Jó, jó, benne van a 9 nap alatt gyűjtögetett 413 pontos cél is, de akkor is! Hoxa helyében - ha már módosította a célok kiosztását - módosítanám az "Egyhetes teljesítményteszt" kockáit. Ezt már korábban is kértük, akkor az volt a válasz, hogy a játék így kiegyensúlyozott. Szerintem egy változtatást követnie kellene a hozzá kapcsolódó dolgoknak.
Igen, szerintem is frissíteni kellene rajta!
Bár, nekem most csak azért volt sok időm játszani, mert kevés a vásárló az üzletben. 🙈😀
Mióta bejöttek a nagy pontos célok a 3000-et is könnyen el lehet érni, épp ezért jó lenne, ha Hoxa megemelné a heti teszten kapható akciópontok számát.
Az a 900 már olyan elavult:)
Fagyi kapható?:)
Téli fagyi is jó lenne,csak egyet kérhetnék?:)