Bakancslista játék (beszélgetés)
Paradicsomokat szeretnék.
Én is kételkedem, lehet igazad van, miért ne. Magam is tapasztaltam furcsa dolgokat.
Nálam a netszolgáltató úgymond más. Lehet gyorsabban tölti be vagy éppen leblokkol valamit. Valamikor régebb néztem a közöst és láttam bekerült egy szöveges. Furcsálltam miért nem vitték el. Nekem nem kellett. Bekerült aztán egy ugyanolyan szöveges, azt meg elvitték gyorsan. Aztán frissítettem. Már nem volt ott az első sem. Azt nem írta ki, hogy ezt a kártyát lecserélték, mint máskor egy másodpercig. Nem tudom mi ennek az oka, arra gondolok inkább a netszolgáltatóval volt a gond, mert másban is megnyilvánult. A lényeg, hogy néha látok olyan kártyát, amit már elvittek.
Bár néha én is kételkedem:-)
Természetesen mindenki ugyanazt a közöst látja.
Én azt nem tudom, hogy a közös térben mi mind ugyanazokat látjuk-e, vagy csak a becserélt kártyák ugyanazok. Ha ugyanazt látjuk, akkor kicsinek tűnik az ilyen egyéni manipuláció esélye, de ha nem, akkor meglehet. Ilyen például, amikor a napi ajándékkártya olyan, amihez mondjuk van joker kártya, vagy ha több cél van megnyitva és tuti nem ahhoz adja be, amihez csak 1 hiányzik.
A gép nagyon okos, a játék készítője pedig még okosabb:-)
Honnan tudná, hogy mi az utolsód? Többi kártya sem gyakoribb, csak amíg többre van szükséged, valamelyik elöbb-utóbb befut. Minél kevesebb kell, arányosan csökken annak gyakorisága. Ha mégis, na az a mázli.
én is ugyanígy érzek..és használom is a szavakat :) a gyűjtőgetősbe nem lehet akkorát csalódni
Nem volt kedevem 80 pontos jokert használni. Persze, szokás szerint, most van a közösben, és sokszor adja be a gép a cél leadásakor is a hiányzót. No, nem akarok csúnya szót használni erre.
szerintem ez azért van, hogy a jokert használjuk..ha nincs,akkor ez a bünti és újratervezz..
Egy ecsetet és kitartást kérek szépen!
24-est kérhetnék? Nálam kipottyan épp
Már legalább ötször megjelent minden olyan kártya, ami a célhoz kell (és megvan), csak az utolsó nem. Újra és újra kérdem, hogy MIÉRT? Miért kell kibaltázni a játékosokkal? Ez nem véletlen, direkt így van a program megírva.
Sajnálom,nekem hál'Istennek volt,így frankón ment a játék.
Tudom ,mert volt már olyanban is részem,amiről írsz.
Én azt is megírtam itt....
Szobrot kérnék, köszönöm!
Akinek meg nem volt mit előre helyezni, az csak szívott, mint én. Ezzel az a baj, hogy így a közösbe nem kerülnek be a szövegesek, mert mindenki helyezi előre azokat.
Kérek szépen kefét. Köszönöm!
Bocsi, nem nagyok formában, nem neked szántam, hanem a saját, alattad lévő hozzászólásomra.
Köszönöm, de megint mást vettem meg:-(
Köszönöm szépen, másodjára csak sikerült:)
Kefét szeretnék, mielőtt megint elszúrom a soraimat:-)
Köszönjük Hoxa!
A tegnapi nap, ebben az esős időben igazi játéknap volt.
Én még ennyit nem ültem a gép előtt ,mint tegnap.
Jó lenne máskor is ilyen szuper nap:)))
ez a tegnapi tényleg kiváló volt..
Felfedeztem mást is 😀 Azt nem mondom, mert én hülyeségem.
Veled is mindig történik valami😄
További ajánlott fórumok: