Bakancslista játék (beszélgetés)
Hát igen, ez a toplista hátránya 🙂 Még én is érzékelem.
Úgy lehetnél még jobban hálás, ha rám szólsz, ha legkésőbb délig nem küldöm a pontot. Mind pl. ma. 😀 Mindárt repül a pont. 😁
Nekem megvan az a 6,7 ember akiknek küldöm. Ha kapok azt köszönettel viszonzom amint lehet. Meg kell becsülni mert nem gyakran fordul elő. Legtöbben csak extrával tudnak küldeni.
Én hálás vagyok hogy az egyik én lehetek!♥️
Malac vagy tüz jönne jól👍🍀👍🍀
Én mindig annak adom, aki akkor utoljára adott le célt, és mögöttem van. Így aztán tényleg tök összevissza az egész :)
Úgy szeretnék egy várost, tényleg!
Korábban ugyanazon személynek küldtem mindig, aki mögöttem állt.
Közben kaptam feljebbről rendszeresen, akit megelőztem. Mostantól neki honorálom kedvességét, természetesen visszakapja.
Várost várok, köszönöm 🙏!
24es kártyát szeretnék, cserébe adok szintén 24est 🙈
Mindig küldök, akinek cuki neve van, és lehetőleg vissza is küldi. Ha bónusz küldés mehet akkor meg akitől mindig kapok 🥰
Én ugyan annak küldöm mindig, ha van bárkinek küldhető, azt pedig az kapja aki nagyon kedvesen mindennap küld nekem :D Neki azért nem tudok máskor, mert előttem van :D
Én minden nap ugyanannak küldöm,és viszonozza is.
Ha már írok,elmesélem,hogy jártam: Délután begyűjtöttem a 24-est,a 42-est és az ötpercest,köztes kártyákkal.Leadott cél után kaptam egy "új kártya minden második helyére" kártyát,kiszámoltam,hogy az extrák pont nem másodikok,és beváltottam.Jó lecke volt,mert a beváltott kártyát nem számolja bele a rendszer,és így mindhárom extrám elszállt.Egy életre megtanultam,mint ahogy a 24 kártyás kimenetelekor hogy plusz 1 kártyával,azaz az extrával együtt 7 kártya tűnik el.Jó pap is holtig tanul,csak a pontokat sajnálom...
Én 3 olyan hoxásnak küldöm felváltva, akikkel naplóolvasói vagyunk egymásnak, úgymond "barátnők". Ha extrát kapok és bárkinek küldhetek, akkor a ranglista elejéről annak a valakinek, akitől én is szoktam kapni. Ha rajtuk kívül mástól is kapok, aznap, vagy másnap viszonzom.
Akit érdekel: lassan kiesik tőlem két "24 kártyád lehet egyszerre" extra.
Elsősorban van 1-2 játékos, akikkel közelebbi barátságban vagyok, így ők az elsők, akinek küldöm a napi pontot. Amennyiben kapok másoktól is, akkor nekik viszonzom, ha nem aznap, akkor másnap.
Egy elismerést, díjat szeretnék:)
Hú, legszívesebben felpofoznám magamat, amikor rájövök az ilyen mulasztásomra. (Persze, nincs többszáz spájzolt pontom, szóval jól jön a viszonzás.) Van két játékos, az egyiküknek páros, a másikuknak páratlan napon küldöm a pontot. Ha valamelyikük napokig nem tud játszani, akkor szól, hogy küldjem másnak. Ti milyen rendszer szerint külditek (már ha nem felejtitek el)? Ahogy esik, úgy puffan?
Pedig néha milyen jól jön valakinek :)
Egy rúzst szeretnék. Köszi
😭😭😭
Legalább egy hétig elfelejtettem kúldeni az 1 pontokat. Hogy lehettem ilyen idióta...ha tegnap nem kapok emlékeztető pontot, még nem jutott volna eszembe.
Hókuszpókuszt szeretnék 🙏!
További ajánlott fórumok: