Bakancslista játék (beszélgetés)
Mármint 5000 :D
Én pont tegnap kezdtem a hetet.
2 gyűjtögetős meg egy festékes célt adtam le tegnap.
Játék menete miatt kényszerültem én is erre a megoldásra. De még így sem 100% a lehetőség:-)
Én már pihentettem a tiltás után :)) először lett meg a +6000 pont a heti zárásban
Így van. De két mobilon sem egyszerre jelenik meg. Sőt, amit gyorsan lecserélnek, sokszor egyáltalán nem jelenik meg.
Nekem nincs ilyen problémám, nem űzöm a praktikát szimultán 🤣 Még több néven sem.
Érdekesség képpen jegyzem meg (megfigyelésem alapján), hogy nem egyszerre jelenik meg a mobilon és az asztali gépen a frissített kép. Hol az egyik, hol a másik gyorsabb. Ezt nem tudom mire vélni.
Én átmentem mobilnetre. Igaz a napi ajánlatból nem mertem már több kártyát venni. :D
Frissíteni azért "kell", mert mire a program frissít, már rég elvitték azt a kártyát, amit szeretnénk megvenni. Vagyis, a program másodpercek múlva frissít csak, és nem azonnal.
Végülis lett egy szabad estém 👍
Akkor tanulság levonva. :))
Lehet, de nekem ezt az mondta, aki a játékot írta :DDDD
Aki akar, frissítsen meg nyomkodjon, csak légyszi ne ész nélkül, mert akkor bekapcsol a tiltás.
Igen volt párszor figyelmeztetés, de gondoltam h utána működik tovább minden és úgy is volt. Már csak estére tiltott a rendszer, most minden működik megint.
Ez már volt téma korábban, és többen mondták tapasztalatból, hogy márpedig frissítgetni akkor is kell, mert úgy elébe lehet menni eseményeknek.
Nehéz kibírni, de megpróbálom.
A kártyák nem fogynak el a napi ajánlatból, ha lassabban kattintgatod, akkor is a tiéd és cserébe nem tiltódik ki az IP címed. A lényeg, hogy a captcha kód már egy jel, ha látod, akkor le kell lassítani, nem véletlenül jött fel (nem egyszer, sokszor).
Ha megírod priviben az IP címed, leveszem a tiltást.
Ez a letiltódás független a Bakancslista játéktól. Ha túl gyorsan frissítetek az oldalon, akkor kaptok egy Captcha kódot (be kell írni, mi van a képen). Ha ilyet láttok, akkor változtatni kell az oldal használatán! Bizonyos captcha darabszám után időszakos korlátozás kerül az IP címre. Ha sokszor előfordul, a korlátozás ideje folyamatosan növekszik. Ez egy védelmi rendszer a szerveren, nem függ össze a Bakancslista játékkal. Azért van, hogy a túlterheléstől védjük a szervert.
A Közös tér magától frissül. Ha a játék maga frissíti a kínálatot, akkor hamarabb látjátok az új kártyákat, mert a Bakancslista program úgy működik, hogy az automatikus frissítéssel előbb kerülnek ki a kártyák, mint a böngészős frissítéssel. Nem mellesleg a böngésző frissítésével a teljes oldalt újra kell töltenie a böngészőnek, nem csak a közös teret, ettől is lassúbb.
Hogyan? Amikor kártyára kattintasz, felugrik üzenet?
Na, most lettem feloldva.
Azért ezt nem érzem korrektnek, h adnak egy lehetőséget amivel élsz /6 pontos kártya 5 pontért /, majd amikor veszek belőle kb 800at,akkor letilt a rendszer egészen mostanáig, mivel nagy mennyiségű letöltést érzékelt a gépemről. Nem volt korlátozva hogy mennyit lehet venni belőle. 15/2 nekem ahogy jött, úgy ment is ki a végén párszor.
Nekem sem. Abbahagytam gyorsan 🙂
Az a szerencse, hogy mikor beváltja valaki, mit kap cserébe. Nekem nem jött semmi extra.
Ásóra várok ezer éve, plíííz...
Miért? Ez adott volt mindenkinek aki napi ajánlatból tud vásárolni.
Öt év alatt nem sikerült kibontanom a mögöttes tartalmakat.
További ajánlott fórumok: