Bakancslista játék (beszélgetés)
Soha nem oktattam még ki senkit, ezért kérlek ne személyeskedj. Egyszerűen leírom, ahogy én látom, nem kell a lelkedre venni, itt senki nem ellened van, ahogy a kártyák sem. Bár szokták mondani, hogy isten nem ver bottal, bár akkor veled együtt mindenkit szivatna a rendszer, az meg mégsem lenne igazságos :DDDD
Mert nem szeretném, hogy tiltott kártyát adjon be.
ezt akartam én is írni, hogy bizony sokszor a tiltók miatt addig nem váltom be, csak megszerzem. Sose jutott eszembe a géptől kérni se, hanem játékos társakhoz fordulok, hátha van kieső kártyája, vagy a közelben. Tegnap az utolsó helyen maradt az extra kártyám.. és percekig ott volt az utolsó kártyám a hajó de nem tudtam megszerezni, mert ha bukom a 24-est, akkor 4 össze gyűjtött megy a levesbe.. és már 2x nekifutottam.. :) persze nem mindíg mosolygok ezen, de ez egy játék mint tudjuk :)
Szerintem te törődj inkább a saját játékoddal, ne másokat oktass ki folyton. Azért nem adta hozzá nyilván, mert volt a céljai között tiltott kártya. Előbb a célt akarta megcsinálni, aztán később is hozzá lehet adni a gyűjtögetősbe.
nem tudom kinek,de köszönöm!
senkinek nincs kieső 24-ese?
Mivel műtét után vagyok, semmit nem csinálhatok, tényleg egész nap láttam többé-kevésbé.
De lényegtelen, ha az én szavam nulla, de tényleges hülyeség, ha azt várod, hogy amikor feljössz nagy ritkán a hőn áhított kártyáid ott várják, hogy méltóságos lecsapjon rá.
Mivel az 5 perces bárkinek is jó, nem fog rád várni, ellenben a 15 percessel, amit szinte senki nem használ, tudom, te igen. Én nem gyűjtöm be a pontokat, akkor sem, ha van rá lehetőség, semmi kedvem amúgy egész nap a kártyákra várni, amúgy meg bőven elég az, amit ad a rendszer...
Valóban nem szoktam itt rinyákolni kártyákért, de ez nem jelenti, hogy néha nem várok kimondottan sokat. De mivel tisztában vagyok, hogy a lapok nem attól jönnek, hogy itt kéregetek, kivárom türelemmel, ha nem, hagyom a célt, és csinálok másikat.
Ez nem egy élet-halál tusa, tudni kell elengedni.
Annak mi értelme, hogy megveszed és nem adod hozzá?
24-es kártyámat 24-re cserélném
Ilyenkor gyűjtögetősbe vásárolok, de nem adom hozzá.
Ma csak 2, 3, 4 tíltott kártyás feladatot kaptam!
24-es kártyát szeretnék:)
Köszönöm válaszodat! Sajnálom, hogy rágalmazásként fogod fel az írásomat. Nem volt célom ez, csupán a rendszeres játék tapasztalataiból vontam le a következtetést, ami sajnos, gyakran előfordul. Ezt mások is tapasztalják. Megjegyzéseimmel azt szeretném elérni, amennyiben lehetséges, hogy változtatni lehessen azon, hogy ne keljen, akár több órát is várni egyes kártyákra, a célokat gyorsabban tudjuk teljesíteni. Persze gondolom, ezt nem tervezitek. Nem tudom mások hogy csinálják, de bizony van, hogy én képes vagyok akár több órát is várni 1-1 kártyára, csak sajnálom rá az időt. Tudom, nem kötelező játszani, de hamár lehetőség van rá, akkor miért ne játszunk. Túl fanatikus vagyok, minthogy abbahagyjam.
Ha három lap hiányzik egy célból, háromszor akkora valószínűséggel jön jó lap, mint ha csak az utolsó. Ehhez jön például, hogy másoknál milyen célok vannak és ők éppen rákattintottak-e a közös térre. Az általad vélt rosszindulat sehol sincs beprogramozva, kedves Bnedora.
Így van pontosan, rájöttél a lényegre. Ritkán néztem tegnap a közös teret, 15 pontosokkal, ajánlatokkal és egy-egy cserével oldottam meg. Egyik célt, amelybe 5 kártya kellett, reggel teljes egészében 15 pontossal, mert vásároltam húsz darab 6 pontot kaphatsz nevű kártyát. Abba három ló is kellett.
A nagyobb célt, amely utána következett, már nem tudtam így megoldani, mert a 6 pontos helyébe is adott volna rosszakat, nem fért volna ki. Húsz percenként cseréltem az Eftheling parkos célt. A felső sorban lévők egymás után jöttek, nem kellett várni rájuk, erre emlékszem, mert feltűnt, hogy egyik sor készen volt, a másik meg nem. A vidámság később bejött és a bátorság is, igaz utóbbira keleltt várni is.
Délután lett, mire a végére értem, néztem sokáig, semmi nem jött. Másfél óra után a jegy végre meglett. Közben öt percre kimentem, ezt azért leírom. Ha jól emlékszem a sebesség és a sör maradt meg. Végül 15 pontossal oldottam meg ezeket, amelyből kettő is volt.
Nincs ezzel gond, mert egyáltalán nem kitét, hogy mindig legyen 5 perces vagy 8 perces. Én elfogadom ezt is. Így is lehet haladni, ha minden húsz percben benézünk. Nyilván nekem is vannak teendőim, mindig azért nem tudok jönni.
Lehet, én utána már a közöst ilyen szempont alapján nem figyelem. Csak a zöld pipásokat. Ritkább, ha nincs meg egy napon belül.
Nem így van. Fejezd be ezt most már, mert kezd elfogyni a türelmem és nem tűröm a hazugság terjesztését tovább!
Persze lehet, de miután én a kész célt leadtam, utána többzsör is volt kefe, és nem kapkodták, több percig ott volt a közösben. És az ilyen eset elég gyakran előfordul.
Akinek nincs 5 percese, nem jön kimondottan sűrűn nézni, vagyis nincs értelme:) szerintem erre gondolt játékostárs.
Amikor én néztem nem volt. Azért kíváncsi lennék mások véleményére is, mert a te szavad nekem nulla. Egész nap senki nem lehet itt, én elhiszem néha volt. Talán itt voltál mindig, hogy tudod kimondottan sűrűn volt? Ezzel csak azt bizonyítod, hogy amikor fent vagy, neked inkább jönnek a kedvező lapok.
szerintem ahhoz képest, hogy volt előre helyező, 5 perces és 24-es pl. kimondottan sűrűn volt. Én még meg is voltam lepve, sokszor inkább onnan vettem, mint 6 pontért az előre helyezőt...
Ami neked utolsó, ugyanaz másnál lehet akárhányadik vagy gyűjtögetős. Erre gondoltam.
Kitartást és pókot szeretnék kérni! 🙏😍❤️🕸🕸🕷
Paradicsomokat szeretnék.
Én is kételkedem, lehet igazad van, miért ne. Magam is tapasztaltam furcsa dolgokat.
Nálam a netszolgáltató úgymond más. Lehet gyorsabban tölti be vagy éppen leblokkol valamit. Valamikor régebb néztem a közöst és láttam bekerült egy szöveges. Furcsálltam miért nem vitték el. Nekem nem kellett. Bekerült aztán egy ugyanolyan szöveges, azt meg elvitték gyorsan. Aztán frissítettem. Már nem volt ott az első sem. Azt nem írta ki, hogy ezt a kártyát lecserélték, mint máskor egy másodpercig. Nem tudom mi ennek az oka, arra gondolok inkább a netszolgáltatóval volt a gond, mert másban is megnyilvánult. A lényeg, hogy néha látok olyan kártyát, amit már elvittek.
Bár néha én is kételkedem:-)
További ajánlott fórumok: