Bakancslista játék (beszélgetés)
Na én meg megkaptam a namíbiai ökörbékát. Beszerzek egy vödröt is a biztonság kedvéért.😆
Nálunk már az sincs.😁 De ez is csak kóstolásra kell. 😆
Kari előtt kellett volna megvenni, most már csak hallé van, abból is a maradék. 😄
Azért milyen érdekes?! 4 napja nem sikerül repülőt szerezni, egyszer láttam, akkor elvitték előlem.! már kétszer végiggyűjtöttem a másik 6 kártyát/ Ma úgy döntöttem, kivárom, míg jön és abbahagyom az egészet, nem ér annyit...épen meg akartam írni, s rögtön adott egyet.....4 nbap után
Én halat szeretnék nagyon...🙄
Már nem kell. Beváltottam napi jutalomként. :(
Jön az ötperces kártyám, akit érdekel.
Örülök neki ! Akkor nem kell várnod míg nálam kiszabadul :)
Erre röktön lett vásárlás. :) Elhoztam.
Paradicsom, papír, ceruza, kitartás, hajó, vásárlás.
Paradicsom lenne a legfontosabb.
Térképet vagy újságot tudok berakni a cél teljesítése előtt. Utána a kutya van az kell a célomhoz már.
Mik ezek ? Hátha van és nem kell nekem.
Hiába van ötperces kártyám egész délután nem jön egy nekem való kártya sem, pedig 6 féle lenne jó.
Lett havam! Kivàltom ,aztán igyekszem minél hamarabb felszabadítani a jeget!
Ceruzám sajnos nincs , a jég is középen, egyenlőre , de előtte két kártya ami kell a célomhoz.
Idézet a játék leírásából:"Akciópont küldés
Lehetőséged van akciópontot küldeni más játékosoknak anélkül, hogy a saját akciópontjaid száma csökkenne. Ezzel segítheted a toplistán teljesítménypontban alattad álló játékosokat, de ugyanakkor te is profitálhatsz ebből a jótékonykodásból. Az akciópontot a Toplistában, a felhasználói név mellett szereplő +1 feliratra kattintva küldöd el.
Akciópontot csak olyan játékosnak küldhetsz, aki
- kevesebb teljesítménypontot szerzett eddig a játékban, mint te,
- kevesebb mint 3 akciópontot küldtek neki a mai napon,
- nincs 3 meg nem köszönt akciópontja.
Egy naptári napon csak egy akciópontot küldhetsz másoknak. Az illető meg tudja köszöni a kapott akciópontot (a Köszönöm gomb megjelenik a Bakancslista játék oldalon, az akciópontok részben). Az általad küldött, megköszönt akciópontokat aztán hozzáadhatod a saját akciópontjaidhoz, így az elküldött pontok végül neked is hasznodra lehetnek."
Én is hiába várok a ceruzára. Egyszer láttam, de elvitték az orrom elől.
Köszi, hogy segíteni próbáltál! Nem tudom várjak, vagy kérjek egy kártyát hátha havat ad.
Ott volt a széna helyén. :(
Nem :( Valaki olyan gyorsan vitte, hogy nem is láttam :(
megvan a 2 akció pontom :)
Sziasztok
Hogy tudok akciópontot küldeni? Nem tudok rájönni.
még egy 9 perc múlva lesz 2 akció pontom .Köszi!!!
Szívesen remélem hamar lesz havam, akkor 2 kártya ki is megy előle kapásból, előrébb kerül a jèg.
Köszi! Reggel óta vadászok rá sikertelenül.
További ajánlott fórumok: