Bakancslista játék (beszélgetés)
2 is van , igaz a +12-ben, szerintem hamarosan felkerül, elég régóta
Sikerült-e? Ha nem, vegyél egy 42 kártyást, reggel óta csupa jegy van ott.
Valaki szánjon már meg egy jeggyel. Végre megvan a 3 tavam, már csak egy jegy kellene hozzá. Harmadik napja kínlódok ezzel.
Az előbb volt egy jegy, de akkor még 2 perc múlva vehettem volna.
A megoldások fórumban találtam!
"Tanítsd meg a kutyád egy trükkre!
kutya, ötlet, labda, türelem"
Igen, látszik, hogy ki küldte. A kérem és köszönöm-re kattintva mindketten megkapják a +1 pontot.
Még az év utolsó napján is "sportolnék"...😁
Az . Lehet, hogy valaki vár valamire, hogy ki tudja venni ès emiatt tűnik el a közösből.
Szerintem ez egy hülyeség. Nem is szoktam foglalkozni vele.
Biztos, hogy a labda lesz a jó :)
Bár lehet, hogy kétszer nyomtam ésnem vettem észre? A labda van a jelmez előtt annak van értelme 3:) Majd kiderül ;)
Tanítsd meg a kutyád egy trükkre!
Mi a fenének ehhez jelmez? Több mindenre gondoltam, azok nem kellenek, erre beesik egy jelmez és pipa... hát...
A csészèt meg a két pénzt a Kopa Luwakra írtad? Megkaptam én is . Köszi
Kár volt, mert az estétől én is vártam. Nem jött kosár, de már te is kaptál, én is. Fogy gyeld meg, hogy fognak most záporozni a kosarak!
Köszi citrom47 Felmérgeltem magam és elkezdtem bőszen ásárolni A szükséges kártyáim fele kipotyogott, de kapta egy kosarat. Most ácsingózok a többiért.
Kibővített tárhely, látótér, 5 perces vásárlási lehetőség, akciópont duplázó, 39 pontos feladványok - mind jöhet :)
Láttatok valaha kosarat a közösben? Hiába szeretnék kapni egyet, ne akar össze jönni.
Jaja..mert ahogy írtam, közben végig gondoltam. :)
Csak már elküldtem, a megerősítés végett hogy jól gondolom. ;)
Válaszoltál is magadnak. 😁
Szia!
Azt szeretném kérdezni, amit küldök pontot azt látja az akinek küldtem?
De látja...mert akkor nem tudná megköszönni..ugye? :))
Köszönöm az ajándék pontokat, alkalomadtán viszonzom.
Ezen már én is törtem a fejem. Ez egy értelmetlen kártya. Kit érdekel, hova kerül a kieső?
Nem eltűnik az éterben, hanem bekerül a közösbe, mintha cserélnél.
"A sorod végén eltűnő kártyák (az extra kártyákat kivéve) a közös tér legrégebbi kártyájának helyére kerülnek."
Bárhogy töröm a fejem, nem jövök rá, hogy ez miért jó bárkinek. Ötlet?
Köszi, azóta már kivégeztem a feladatot. 😁
Csak akkor tűnik el, ha a sorod végén kiesik.
Hogyan lehet a szaglás kártyát eltüntetni, nem lehet nálam, a másik kettő megvan?
További ajánlott fórumok: