Bakancslista játék (beszélgetés)
42 lapot láthatok, ott most van erő.
Mert akinél van, az éppen nem itt lóg, így nem esik ki tőle:-)
Erő az az izmos kar? Mert az volt.
Miért nincs reggel óta erő a közös térben vajon?
Egyet nyerhetsz vagy veszíthetsz.
Enyém természetesen nem nyert... :D
De kár, hogy nem lehet akciópontokat adományozni. A 25-öt nem tudom már felvenni. De a 22-t sikerült. :)
Hármat lehet kapni, vagy egyet veszíteni, nem?
Szerintem ilyen nincs... :) Inkább nem emlékszik a címére. Azért nem emlékszik, mert ő nem kérdőjelesen kapta, hanem nyitottan, ilyen esetben a címnek semmi jelentősége nincs. Én el sem olvasom, ha amúgy a kártyák megmutatják magukat.
Kártyákat gyűjtünk, nem feladvány címeket - emberi tényező :)
Vidámpark, bátorság, jegy.
Ebben tud valaki segíteni?
3 ? van:
Ülj fel a vidámpark legdurvább attrakciójára!
A vidámpark megvan
250 teljesített cél után már 35 Akciópontunk lehet, szuper.😁
Én is pont így jártam, kellemetlenül éreztem magamat miatta, ezért írtam is a moderátornak, de még nem kaptam választ. Talán majd az ünnepek után.
Meg van! A tömeg volt 4. kártya. Hurrá!
5 percrst cserélnélk 5 percrsre, az előbb még nem tudtam cserélni saj os így nem tudtam kivenni
Nekem is,volt már olyan,hogy írtam az illetőnek,hogy nem emlékszik-e a megoldásra.Erre visszaírt,hogy nem volt neki olyan. Ezt nem értem amúgy.
A répa megvan! Sajnos, a paradicsom nem volt jó.
Nem értem. Miért írja az információ, hogy ki az, aki már megoldotta, mikor visszajelzés szerint az illető nem is találkozott a feladvánnyal.
Köszönöm. Lett esélyem rá, az utolsó rend marad. Nem voltam elég gyors. A 95%-os teljesítményem nem volt elég.
Sajnos, igen. Ha nem veszed fel a lejárati idő előtt, akkor elvesznek.😔
Gondolom, ha letelik a teszt ideje, nem tudom már felvenni az azon elnyert akciópontokat, igaz?
22 várakozik. :(
@várigigi, amint tudom megköszönöm, csak most pont pont túltengésem van!
Buék!
Mindenkinek BUÉK!!! köszi a pontokat ! :-)
Ötpercest cserélnék hajóra.
Sajnos, sokra nem mész vele. Nekem is néha van 2 passzolós kártyám is egyszerre, de úgy sem használom el, csak a helyet foglalják.
Két olyan extra kártyám is van, hogy válasszak egy másik célt. De minek! Inkább lenne egy jó kártya.
A jelmez is bejött a maszkhoz. Most már répával próbálkozom, de nincs a közösben:-(
További ajánlott fórumok: