Bakancslista játék (beszélgetés)
Mindenkinek köszönöm a pontokat!
Csak akkor érdemes beváltani, amikor egy-egy kártya hiányzik és még van, annyi akciópontod, hogy le tudd okézni a teljesített célt. Nekem a tegnap nagyon jól jött.
Még nem találkoztam vele de jó tudni! Épp most kaptam ajánlatot 5 pontért vehetek olyat amihez kell még másik három, Az a cél amihez egy kártya kéne nem játszik...mondjuk nem idegesít csak nem értem minek.
Micsoda majomság az az extra kártya, hogy egy órára olyan kártyává változik, ami neked kell.
Már másodszor próbálkoztam vele, van két olyan cél amihez csak egy kártya kell, tehát kellene egy kártya hozzá.
De olyan kártyává változik, amihez még négy másik is kell. Sosem váltom be többet.
Kissé idegesítő újabban ez a játék.
No, én megjártam vele. Igaz, az 5 percesemet elvitte a kieséstől, viszont olyan kártyát tett a végére, ami kellett a célhoz. Ki is esett a következő vásárláskor.
Aranyat ért, nem kell kivárnom, míg kiesik, ami nem kell...😁😉
Úgy látom nekem tünt el a sorvégéről:)
Kié volt a sorrend fordítós extra az előbb a közösben? Köszi neked. 😏
Hűha, majdnem rajtam maradt a "Ne fürödj egy hétig!"...🙄😆 Persze, hogy beadott olyat, ami nem kell...😆
Két perce dobáltam ki a sorból egyesével, mielőtt ide benéztem. Jegyet is.
Jó lenne egy olyan lehetőség, hogy egymás között is cserélhetnénk akár. Én pl. 2 napja vadászok egy jegyet.
Bizony jó dolog az ötperces. :)
A mai nap nagyon megfogott. Ez a 3 jólelkűség... de most már meglesz, kaptam átváltoztatós kártyát.
Végre megvan a zsiráf. Csak pontom nincs, hogy megszabaduljak a céltól:-)
Sok de mégse,mert elviszik.
Azt hiszem, tegnap 4 fürdőruhát is láttam egyszerre.
Nélküle nehéz játszani. Én is azon vagyok, hogy mindig legyen nálam 1 belőle.
2 elefánt
2 híd
2 lufi
2 romantika
Kicsit sok dupla van a közösben :(
S hát amikor én egymás után kettőt vettem. 😀
Eladtam a lelkemet az ördögnek két akciópontért.
Most is volt 5 perces. Olyan nehéz megállni, hogy ne vegyem meg:-)
Ezt a mázlit! Benéztem a közösbe, hogy vegyek 5 percest, és egy pillanat alatt ott volt. Bár más is ilyen gyorsan teljesülne!
Tévedések elkerülése végett jegyzem meg, hogy a cél - megoldás naplómban az általatok a Megoldások fórumára beírt megoldásokat gyűjtöm össze, amit a privát üzenetemben kapott megoldásokkal egészítek ki. Magamtól nem írok be semmit, hisz nem játszom a Bakancslista játékot.
Azért jobb a Megoldások fórumára történő megoldás beírás, mert az a későbbiekben is megmarad mint eredetije, míg az üzeneteimet minden nap törlöm ki-be oldalon egyaránt!
Jó játékot kívánok mindenkinek. nem elfelejteni, hogy ez is csak egy tétnélküli játék!
Laci
Van az a pillanat biztos, de eddig én csak 5 pontot adtam, ami a legtöbb volt.😁
Ez a 6 akciópontos kártya csak úgy éri meg, ha húzásból vagy a közösből kerül az emberhez, vagy ha minimum 2 kártyánk megvan az ajánlathoz, mivel a beváltásáért nem von le pontot.😁
Nem tudom, csak írtam. Már ezen én is elgondolkodtam. És az milyen, amikor 15 akciópontot kell adni 1 kártyáért?
Zsiráf is van Afrikában:)
Van zsiráf, de már megint nincs miből vásárolnom.
További ajánlott fórumok: