Bakancslista játék (beszélgetés)
Szerintem nem így van. Kipróbáltam imént könyvvel és nem jelent meg a közösben.
Már 3 db megvan belőle :) Új lapok húzásával, ahogy bekerül, saját magát megoldja a rejtvény.
Azt nem lehet tudni; a legrégebben közösben lévő helyére. Jó eséllyel tériszonyt, vagy undort vált. Viszont extra kártyákkal nem működik.
Nem tudom... félek, hogy kitalálgatásra kevés lesz a keret. Nászajándékba zsetont kérek :DD
Az új kártya miatti kieső is közös térbe kerül?
Éljétek meg boldogan együtt az 50. házassági évfordulótokat!
5 db kérdőjel. Ebből egy a gyűrű.
Passz lesz vagy megoldás? :D
Duplázó miért nincs soha a közösben?
Vélem előfordult már, hogy ugyanolyat vette., mint a kiesőm.
Sikerült venni azóta 😀 Köszönöm Mindkettőtöknek!
Szinten ezek jottek majd egy hetig. Alig haladtam.
Nálam az uccsó,de nem tudom mikor tudok jót venni.
Nàlam utolso elotti helyen van.
Bot lesz valakinél kieső.
Szerintem kártyamentésre jó: ha kieső helyen van egy fontos lapod, akkor új kártyát kérsz, a kieső megjelenik a közösben, onnan pedig egyből vissza tudod vásárolni. Így 3 pontot költesz, de nem "ragadsz be". Így látom legtöbb értelmét.
Sportot ,szobrot várok szeretettel :)
Gondolom, arra vonatkozóan nem készültek számítások, hogy miből, hány kártyát kell a játékba bocsátani, hogy az extrákkal és a várakozási percekkel még élvezhető legyen a játék?
28-ról estem vissza és már egyre kevésbé szórakoztat.:/
Igen, ez is már!
Ezt miért ne lehetne szintekhez kötni? Addig ne lépjen szintet, míg minden 2-3-6 pontos célt meg nem old!
Gondolom milyen öröm, mikor ilyen jönnek az első 20-ban. Bár, ezeket meg hamar meg lehet oldani.
Jó kérdés Andikám! Én sem tudom. Sajnos a Szabályzat annyira hiányos e téren. Nekem van még, amiről halvány fogalmam nincs, hogy mi, de most nem jut eszembe. Ilyenkor hagyom, hogy kiessen, mert halvány gőzöm sincs!
Ha van hozzá 5 percese, és addig nem viszi el senki, akkor esetleg visszaszerezheti.
A rutinosabbak majd megválaszolják.:)
Én mostanába 2-3 teljesítménypontos feladványt kapok. Annyira idegesítő ez a sok kicsi. Hová lettek a 30-40 pontos feladványok?
Ezt már én is akartam kérdezni, hogy ennek mi haszna lehet... 🤔
Néha tapasztalok olyat, hogy írja a közös, hogy a kártyát lecserélték és megis ugyanaz van ott. Arra gondoltam, hogy ilyenkor ezzel az extrával rendelkező játékos cserélt és az altala a közösbe küldött kartya pedig annak a helyére került, ami legrégebb óta ott volt, ezáltal pörgeti, frissíti a közös teret.
Amolyan társadalmi szerepvállalás Sztem...
De ez kit érdekel? Mármint ez miért jó annak, akinek ilyen kártyája van? Mi a haszna?
Nekem több mint két nap alatt sikerült összeszedni 3 erőt. De végre sikerült 3. Neki futásra :)
Valaki írta itt, hogy nagy sebességű internet kell, hogy gyorsan el tudjunk vinni egy lapot. Mégis mekkora? 1 Tbps elég?:D
Gondolom, rögtön kikerülnek a közösbe. Egyébként úgy veszi sorra, ahogyan cserélünk.
Mit jelent az az extra, hogy "A sorod végén eltűnő kártyák (az extrák kivételével) a közös tér legrégebbi kártyáinak helyére kerülnek"?
Illetve mire jó ez, mitől extra, és mit befolyásol?
Köszi
Haragszom a 20 perces várakozásra.:/
Már vagy egy napja próbálok összerakni egy célt, amihez 3 üveg kell. Most van kettő a közösben, de mire odajutok biztosan nem lesznek már ott.:/
További ajánlott fórumok: