Bakancslista játék (beszélgetés)
42-es megy valakitől a közösbe?
Nagyon szépen köszönöm
Kerestem a megoldások közt de új lehet, nem írta be senki
Akkor nem tippeltem rosszul.😁
Nem előttem van, néztem a neveket.
Pénz , hajó, tenger, horgaszbot , hal
Nekem is éppen van ez a cél , csak kérdőjel nélkül
De ha a napi ajánlat megszerzése ingyenesnek is tűnik, azokat a lapokat elveszítjük. Ha olyan, ami amúgy kellene más célhoz, vagy korábban cseréltük- megvehetjük újra.
Nem sok napi ajánlat van, ami ténylegesen megéri...
Az a baj, hogy nem tudod viszonozni, ha Ő elötted van. Márpedig valószínűleg előtted van . Van olyan extra, hogy küldhez még egy pontot. Akkor bárkinek tudsz küldeni , annak is aki előtted van :)
Épp benne van a napi ajánlatba, de ha veszed hozzá a lapokat , akkor 6 pontot költesz, hogy 1-t kapjatok mindkettem. Az a kártya csak akkor jó vélwtlwn azokat a lapokat dobja be vagy magát a kártyát egy teljesítés után.
Pénz vagy jegy, horgászbot?
Kedves játékostárs, aki ma pontot küldött nekem, azt hiszem T-vel kezdődő nevű... Küldenél egy bakancsjelet, hogy viszonozni tudjam a pontot valamelyik nap? Nem tudtam feljegyezni a nevet és elfelejtettem.
5 ?-s feladat:
Bérelj hajót Dominikában, a Samaná félsziget keleti partján és fogj egy kardhalat.
Mi kell hozzá a hal, hajó, tenger mellett?
Kardhal nincs is a kártyák közt de kard se
Hú, ennyit várni 24-es kártyára, de legalább az elveszítős/elhasználós extrával sikerült kiváltanom...😁
Van még egy ;) és van kitartás is, akinek az kell
Ezt megszereztem, de mindjárt kiesik a másik.
Vajon a medve látta az árnyékát? Az enyém nyugisan várakozik a többi kártyára ami a feladatban van :)
Nem a legjobb megoldás, de kivettem a sorrend fordítós kártyát . Így viszont majd 42-t keresek , mert az új második kieső lett.
4 -szerre volt valaki gyorsabb miota kiírtam.
Tudom, messze még a Húsvét, de egy nyuszit nem nevelget valaki?
És megint nem kaptam meg 3 pontot ami járt volna. Szöveggel kiírta hogy hozzáírják, aztán mégsem. Azért ezt naponta eljátszani kiszúrás.
Ez sem jó , mert így állok. 24 pontom van, lehet kiveszem a 8 pontért cserélőt , igaz így 10 pontomba gog kerülni, jogy ne essen ki az 5 pe4ces, de legalább elkezdek haladni. Persze csak ovatosan, mert akkor arra is kell utána figyelni, hogy biztos leteljen az 5 perc
Én mindig 5 percesert vagy rúzsért vagy előre helyező kártyáért adok 42-t .
Cerkáért adnék közös térben 42-es kártyát :)
Vihar van készülőben:)))))
Kitartás valakinél? Megy érte egy5 perces.
Egyik célomba 2 szél van a másikba 3 esernyő .Gyerekek :D
További ajánlott fórumok: