Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Bakancslista játék (beszélgetés)
Sztem készülnek valamire, mert a kártyák láthatósági felállása megváltozott.
Gondolom egyszerre 21 kártyát saját kártya lesz majd a játékhoz, a 24-es és a 42-es extrák is hozzá alakulnak.
Előtte egy hiányzott az egyik célból. Az az egy meglett, 4 kihullott, szóval nem volt sikertörténet.
Mostani célom tele van piros x-essel, egy kártyát se merek kérni😁
Előtte milyen volt?
Megfigyelésem szerint akkor ad be jó lapot, amikor amúgy is egész jól állok, esetleg 1-2 hiányzik.
Amennyiben minden lap rossz, akkor leginkább hasznos a "Lecserélheted az összes kártyát" extra - ha van.
Mind a 40 pontomat elpörgettem reggel, egy szükséges kártyát kaptam, a többi vacak volt és egy extrát sem. Úgyhogy a pörgetes továbbra is felejtős😁
Igen . Csak egyszer használhatod fel. Reggel volt nekem is.
"Megfordíthatod a kártyáid sorrendjét" extra felhasználás után eltűnik?
Többet nem vállalom be az fix😃
Szobor kéne van valakinek
Új célt kértem ,amihez kell a kitartás.
Utolsó kártya a kitartás ! Köszönöm szépen 🤪😅🤣
Én is kipörgetek. Estefelé azért, mert ugyan kevés már a pont, de éjjel visszatöltődik. Napközben, reggel pedig bedugulás elkerülése végett érdemes. Néha megesik, hogy éppen a hiányzót adja be.
Remélem sikerült elkapni a mobilt !🤗
Na én is így jártam a kütyüs feladattal. 🤪 Mindent tolt a képembe,telefont kivéve.
Én már többször is nyertem vele.
Biztos ott ahol a mobilom 😃
Nyuszikám hol vagy? 😁😁😁
🐇🐇🐰🐰🐰
Mint ahogy én is !🤗De most ,hogy itt a jó idő,vissza fogok esni a sorban. De nem baj ,majd télen vissza mászok🤣😅
Szeretek játszani. Ez a két adatlapom óriási titka. ☺
Fe .Most tudnék venni.köszi.
Nincs most a terbe, mert akkor passzolom?
Hali! Dob ki valaki 72-es célt.Eddig csak egyszer tudtam venni. KÖsz :)
Kösz ! Nem csak elégedetlenkedni kell.
Áááááááááááá, ennyi véletlen nincs is!😁😁😁
Örülök másnak is kijut a szerencséből. :)
További ajánlott fórumok: