Bakancslista játék (beszélgetés)
Kiváncsiságom nem hagy nyugodni: kitől kaphat akciópontot az, aki az első helyen áll? A szabályzat szerint:
"Akciópontot csak olyan játékosnak küldhetsz, aki
- kevesebb teljesítménypontot szerzett eddig a játékban, mint te..."
????
A másik kérdés is az akciópont küldéssel függ össze, hogyan tudnak egyesek (kitől????) ennyi akciópontot kapni???
Nem azért tettem fel a kérdéseket, mert többet szeretnék kapni, mert nem vagyok elégedetlen, és már nem is játszom szívvel-lélekkel, csak a saját örömömre és a saját szabályaim szerint.
Valaki tudja a választ??
Sör nem esik ki valakinél?
2 napja papírt gyűjtenék... esetleg valakinél? :)
Kiegészíteném azzal, hogy akkor sem szabad ezt választani, ha tiltott kártya szerepel a célok között. S ez igaz a „24 kártyád lehet” extrára is, mert annál is könnyen bekúszhat nem kívánt ábra. Szóval csak figyelmesen! :D
Nem biztos, hogy mindenki uazt látja, szerintem
Látod, erre nem emlékszem, hogy honnan sikerült elcsípnem. Ha tudsz, maradj gépközelben, remélem sikerül elcsípned neked is.
Ja lehet, hogy 42-est nézed és úgy. Én csak a 30-at tudom nézni, mert nincs 42-esem.
Reggel óta itt ülök, 7 óra előtt ébredtem valamivel, azóta itt ülök még hálóingbe. Ennél többet?
Nekem nemrég sikerült vennem 42-est és 5 percest is. Többet kell gép előtt ülni:-)
Azzal csak Hoxa szolgálhatna, de nyilván nem fogja megtenni. :) Pedig tanulhatna tőlük a sok botcsinálta weblapkészítő, akik ténykedése több bosszúságot okoz, mint örömöt.
De az remélem publikus, kiknek és miért érte meg tegnap 6 pontért undor kártyát vásárolni (5-ször is elkelt). :D
Kitartás kellene. Van valakinek kieső?
kb:5-10 perce volt, de azonnal ráharaptak.
Hajnalban sem volt most..pedig ilyenkor mindig sikerül becserkésznem 1-2 darabot
Jó reggelt mindenkinek! Na hol vannak a 42-esek? Tegnap dél óta vadászok rá!
Víz,napsütés,pénz (lehet 2*),romantika...ilyenre gondolok.
Aki tegnap vásárolt a napi ajánlatok között szereplő undor kártyából, mondja meg legyen szíves, hogy milyen célhoz kellett? :)
Vegyél egy szigetet?
Várom az ötleteket👀😀
Teljesen igaz :)
Na, meg ki mennyi idot szan a jatekra.
Addig jo,mig csak hobbi szinten megy, kulonben fuggoseg lehet a vege.
Ha kérdőjeles feladványod van, akkor pirossal jelzi, hogy szükséges kártyád van a közösben. De ott nincs megjelölve, neked kell kitalálni, hogy melyik lehet.
Baromira jól. Érdekelnének a kulisszatitkok:)
Kizárt! Ezt a programot BAROMIRA JÓL írták meg. Valamit vagy elnéztél, vagy nem frissítettél.
Kizárt! Ezt a programot BAROMIRA JÓL
Köszönöm mindenkinek az eddigieket, kértem a regem törlését. Jó ez a játék, de már nem adott annyi örömet, mint amennyi időt és figyelmet elvett az életemből. További jó szórakozást mindenkinek!
Elrepülnél repülővel!
Se jegyem, se repülőm. 😂
Én is jártam mar hasonlóan: megoldásokban álarc szerepelt, agyaltam is rajta kicsit... mert én csak maszk kártyáról tudtam, aztán valóban az is kellett hozzá.
Gondolom emlékezetből írták be a megfejtést. 😊
Valószínű, hogy pont elviszik mire odakattintasz.
(Vagy kérdőjeles és azt a közösben konkrétan nem jelzi.)
További ajánlott fórumok: