Bakancslista játék (beszélgetés)
No most én azért reklamáltam mert van majdnem 100 pontom . Begyűjtésre váróval együtt. Ilyenkor jó az 5 perces,ha leül a játékos játszani.
Napközben telefonon lépek be ,nincs annyi időm ,akkor nem tűnik fel a várakozási idő.
Sokan nem tudják elkölteni a pontokat 😉 Persze mikor 20 pontom van nem sokat ér 😁
Én is megcsináltam így már párszor.
Mivel szinte csak a turiból lehet megszerezni, tudom mikor jár le az időm, mikor vehetek legközelebb. (Sosem kellett a turiban sokat várni rá.)
Mire felvettem a célt, már megvolt a kamerám. A többi hozzávaló, szinte mindig van, könnyen megszerezhető. A mobil még kissé nehézkes olykor, de az sem mindig az.
Így 5 percessel meg lehet csinálni egy órán belül.
A család, meg a haverok kártya annyira sok van, hogy valamelyik tuti hogy nálam van szinte mindig alapból is.
Szóval nem csak matematika. :-)
Igen, kicsit megkavarodtam. Azt hittem arról volt szó, hogy a gép a közösben 15 percenként cseréli le a kártyákat, ha addig nem cserélődik le, s úgy értelmeztem, hogy arról beszélsz, hogy ennek kéne 10 percnek lennie, mert akkor gyorsabban forogna a közös tér.
:-)
(Ezért kérdeztem, hogy észre lehetne -e venni?)
8 kártyás.
Ha van elég akciópontja és folyamatosan veszi a közösből ötpercenként, mert mindig épp van is a közösben, ami kell neki,az 8*5=40 perc.
Illetve ahány kártyája megvan már hozzá, annyiszor 5 perccel kevesebb. :-)
Értem.
De a gyorsaságod mindenképpen az akciópontoktól függ.
Ha nem egy-egy célra nézed, hanem összesen,mondjuk egy napra vagy egy hétre lebontva akkor mindegy.
Ha van 5 percesed, gyorsabban megcsinálod, de akkor meg várnod kell, hogy a következő célhoz újratöltődjenek a pontok.
Mert az mindenkinek naponta - ha maximálisan kihasználnánk - 4*24 pont.
Óránként kapsz 4 pontot, (15 percenként) 20 percenkénti cserével a közösből egy óra alatt el tudsz költeni 3-at. 9-t 3 óra alatt tudsz elkölteni, de összegyűlik 12.
(Kb ennyiért adod le a célt)
5 percessel egy óra alatt el tudsz költeni 12-t. De hogy legyen annyid, kell 3 óra előtte, amíg nem játszol, hogy összegyűljön.
Matematikailag nem ugyanott vagy???
Lenullázódsz, és ezután csak 30 percenként figysz tudni venni a közösből...kivéve ha elmész aludni.
(Természetesen a különböző extrákkal plusz megszerezhető akciópontokkal most nem számoltam.)
A játék úgy van "kitalálva", hogy minden extra nélkül, kényelmesen, 20 percenként vásárolva a közös térből, nagyjából 24 órán keresztül FOLYAMATOSAN játszhass. :-)))
Most komolyan :-)))
Szerinted észrevehető lenne a különbség?
Vajon hány kártyát nem cseréltünk le mi, 10 percen belül???
És 15 percen belül?
Na jó, de mivel nem csak a gép cserél hanem mi is, azért halad a játék.
Nagyon csúnya dolgok lennének itt, ha csak annyi mozgás lenne, amennyit a gép cserél...
Nem új.
Ha nincs 5 perces, vagy ne kell a cserére várni extrád, akkor kell a következő cserelehetőségre 20 percet várni.
Tudom a 15 perc zavar, arról a múltkor tettem említést, hogy a közös térbe azin kártya amelyiket nem cserél le senki, azt a gép 15 perc után lecseréli a megfigyelésem szerint.