Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Bakancslista játék (beszélgetés)
Gondolom, azota mar beszerezted. Nalam meg nem estek ki, mert ahhoz kollene egy kameraaaaa....
Hideg van. Kellene egy kis 🔥
Építsd meg a világ legnagyobb hóemberét (jelenlegi rekord: 37,21 méter)!
Passzolta: Csontsovány
Elvállalható eddig: ma 18:59
Túl sokszor én sem láttam. De egyszer-kétszer igen. Biztosan nem valami sűrűn előforduló dolog.
Köszi, de én még sohasem láttam és nem is kaptam. Ez hogy lehet? Közösben sem láttam olyat.
Van aki folyton ezt veszi ki a turiból, és nem unja meg összeszedni hozzá a kártyákat :D
Más néven IS játszik...:) pingpong.
Nem a logika. Szerinted mégis van valami, ami "a lényeg". Nem árulod el, mi lenne az? Mert valahogy nem túl szembeötlő. :-)
Tényleg min logika lehet az, hogy a hősszerelmes miért állít legkisebb karácsonyfát ...:)
már csak az maradt lehetőségnek..
Nekem valahogy olyan zavaró, hogy csak blindre lehet eltalálni. Másodjára, harmadjára már több a valószínűség, mert csökken a lehetőségek száma.
De ez így valahogy nem túl érdekes. Elmegy a pont, elmegy az idő...
A Joker meddig megy? Már 72.-nél tartok...
Itt nem a logika a lényeg.
A görögkatolikus igen.
Arról nem beszélve, hogy ismerek én olyan római katolikus papot akinek annyi kedvese volt, hogy csak na:)
Úgy tudja mindig ugyanazt a célt eldobni, ha olyankor teszi ezt, amikor letelik a 36 órája és azonnal vissza is tudja vásárolni.
Ez szerintem csak valakinek a segítő nickje...
A figura katolikus pap. Ők nem házasodnak.
Nagyon sok pap házasodhat, így mehet romantikus vacsorára is a kedvesével.
Próbáltam az szerint mi a legvalószínűbb, aztán az szerint mi a legkevésbé az....2 találat.Lutri:-)
Nekem tegnap 12 pontom ment el a napi feladatra, ma viszont elsőre sikerült. Logikusnak tűntek a válaszok és bejött. Meg is lepődtem rendesen.
Nekem most nincs pap figurám. Egyáltalán semmilyen teljesen egyértelmű hozzárendelhetőség, vagy kizárhatóság. Szóval semmi támpont, még két ellenőrzés után is csak egyetlen találat...
Jobb lenne valami tényleg logikus dolog.
További ajánlott fórumok: