Bakancslista játék (beszélgetés)
Nem tragédia ,de meglepetést okoz azért a jelenség 😄 reggel játszom gépen ,de ott még nem fordult elő. Az meg pláne nem,amit Oszlej ír. Lóg minden mindenhová 😂
Viszont telefonon gyorsabb cserélni , legalábbis így vettem észre.
Szóval te csórtad el előlem???
:-D
Gratula!
Szép-szép, de jobbak a sorból hiányzó kártyák jutalomként. Vagy legalább egy...
Tegnap félbehagytam a kisállatbörzést, és ma valahogy abszolút reménytelennek tűnik azt befejezni.
Macska, béka, pók. Ma még nem is láttam ilyeneket.
Valakinél macska, béka, pók?
Stimmel, 5 pont kedvezményt kaptál.
Hogy leszel így te az első a a kifejlesztett Jokerek listáján?
:-)))
Elsőre!:D
1 - könyvmoly
2 - kocka
3 - művész
4 - egyetemista
5 - állatbolond
6 - séf
Nalam pl.tok mashova ugrik a leokezos sziveh, ha telrorol,ha tabletrol vagy szam.geprol jatszom.
Ki kell tapasztalni Szokeledi :)
Így van.
"Jokered fejlesztésének költsége 10%-kal csökken (lefelé kerekítve)"
Ugye, amikor beváltottad a mai napi ajándékot, akkor vonta le, azt a 10%-ot.
Valahol említettem is, hogy ennek biztosan azok örülnek legjobban, akik már sok Jokert kifejlesztettek.
De aztán az imént rájöttem, hogy az olyanok is, mint én, akik nem szívesen használják, mert mi meg vissza tudjuk tornázni akár az eredeti kiinduló pont alá is.
Jól számolom vajon, ha úgy gondolom, hogy 9 pont alá semmi esetre sem tudnám letornázni?
Sőt az a jobb megoldás, mert ott a teljes kép alatt csak egy gomb van, míg a gépről játszóknak a mellette, felette, alatta lévő képek gombjai is belógnak. Ezért mondom, hogy a kép középpontjára mutasson a nyíl, mikor kattint a képre és feltétlenül a felugró szöveg HARMADIK szavát (Biztos, hogy .......), olvassa el, ahol jelezve van az a kép, amit az OK gombra való rányomással birtokba vesz.
Kár kapkodni, pedig a szöveg megjelenési rövidsége arra ösztökél. Mint láthatod (mikor visszanézel és ott maradt a kép), hogy nem más vitte el előled, hanem saját magad hibáztál, a elsietett OK gombra nyomással.
Igen, szép lassan tulajdonképpen vissza lehet tornázni a joker árát.
Az enyém most újra 21 pontos!!!
(Múltkor volt 25, abból lett az ez előtti ajándékkal -2=23 pontos, ma lett -2=21 pontos)
Örülök neki, mert nem szeretem használni, csak végszükség esetén.
Így alacsonyan tudom tartani, időnkénti használattal.
Így már tetszik!
Ma kaptam egy jokerből levonós kártyát. (57 helyett, csak 52.. 🙄) A lènyeg, most a következő; s "csak" 53-ba kerül. 🙃
Remèlem holnap n megy fel az árfolyam.. 😁
Ó 😨 ! Mindenesetre örülök ,hogy sikerült 😊
Természetesen köszönjük ,hogy megosztod velünk a megoldást. Ha én új feladatot kapok mindig nézem az infót, szerepel e a naplóban,nehogy más is így járjon mint te. Szóval igazán be írhatta volna 23 emberből legalább 1.😊