Bakancslista játék (beszélgetés)
Nem bot lesz! Segítség!😀😀
Na, 20 perc múlva megpróbálom a botot.😘
Talán idő, 2 perc múlva kiderül, és gardrób megy a közösbe!😍😍
Nézd meg Robert Wadlow cipőjét a Giant Shoe Múzeumban Seattle-ben! Nem találom Oszlej naplójában🤔 cipő és ???? Segítsetek kérlek!😢
Így van, csak akkor kerül változatlanul az extra a sorodba, ha nem extra esik ki a végén. Nálam múltkor napi jutalom közt is egy ilyen extra lett volna, de mivel 3 kártyát kaptam jutalomként és az alsó 3 esett ki, közte volt egy 5 perces, így azzá változott. Először nem értettem, hogy minek kapok 5 percest, mikor volt nekem, de aztán rájöttem, hogy ez lehetett az oka.
De, mert azt vesztetted el. Én már többször jártam így, a 24-es kártya megmentésénél. még örülök is neki, mert így minden kártya megmarad, ez pedig rögtön a sor elejére kerül...
Érdekesség!
Utolsó kártyám egy 5 perces volt. Megvettem a közösben egy olyan extra kártyát, amely olyanná változik, amilyen kártyát elveszítek. Ez azonban nem került az asztalom elejére, hanem egyből működésbe lépett, és azonnal olyanná változott, mint amit elveszítettem. Ezt már másodjára tapasztaltam.
Szerintem előbb az asztalomra kellett volna kerülnie, és utána aktivizálódni. Persze, én így is örülök, mert pont 5 percest szerettem volna venni, de nem így kellene működnie.
.. és akkor sem sikerül mindig elkapni. Most is pont ott voltam, felbukkant a kamera, rákattintottam, de már nem volt ott.Pedig pont frissítettem előtte.... Szerintem ez függ a használt net gyorsaságától is...
Én nem is figyeltem. Jó ideje 50. hely körül mozgok.
Mióta vannak a napi feladatok kicsit előrébb, nekem azok bejöttek.
Elején az volt csak a célom, hogy felkerüljek az első oldalra. Mivel ez már jó ideje megvan, a többi nem izgat.
A legyek elkerülnek félnek Tőlem, pedig jó lenen ha 1 ide repülne most:)
33. nap: 3 olyan kártya, amire épp szükséged van céljaid teljesítéséhez (ha kevesebb kártyád hiányzik, kevesebbet kapsz)
5 db extrát sikerült összekapkodni reggel :)
Azonnali ajánlat: szálloda 5 pontért.
A gyűjtögetősbe.
Idő limit is bezavar... jô lenne hamar elherdálni a zsetont, korlát nélkül.
Nem kell. Generálgatok, ahogyan leírtad. + apránként betolok felesleget, kétnaponta születik joker bébi.
Értem. Kinek-kinek más játék stratégiája alakul ki.
Én mostanában inkább idő spórolós technikákkal élek, általad macerásnak mondott mindenféle mandíner technikát is csak akkor alkalmazok, - ha tényleg ráérek.
De ha nincs végtelen időm, - akkor időnként 15 pontért bármit megvehetsz extra, és joker.
Mert az is idő spórolós. :-)
Emlékszem, úgy lehagytál, mint gyorsvonat az ökrösszekeret 😁😁😁 Én időben szívesen tolnám többet, gyakorlatban inkább éjjeli-kora reggeli órák jönnek szóba. Népszerű kártyák hosszú, méla lest igényelnek 😁
Amikor 10 %-os joker értékcsökkenés a napi jutalom, te valóságos krőzus lehetnél, - ha hajlandó lennél megoldani a napi feladatot. :-)
Óh, te szegény!
Lehet, hogy pont azért :-)
Mivel nem célom az, hogy minél előbbre jussak a játékban, csak szimplán szeretek játszani.
(Ez nem célzás senkire sem, csak mondtam.)
Én soha nem veszek fel leadottat, mégis rendszeresen kamerával sanyargatnak.
Ennek a feladványnak névét sem szeretném hallani 😁😀 Remélem, elébe építenek valamit, ha bővítés lesz.
Kellene: híd, papír, cerka, kamera...
Igen, olvastam már, hogy használjátok "generátorként" is. Értem, hogy működik, de arra nem használtam sosem. Nem ölök bele annyi energiát, a magam részéről, az nekem macerás... :-)
Olykor felveszem a turiból a kütyüst, de akkor megvárom, hogy valahogy "magától" hozzám kerüljön egy kamera, s utána kezdem el összeszedni a célhoz a többi kártyát. Ugyanígy teszek akkor is, amikor valamilyen más olyan célt ad a gép, amihez kamera kell. Az egyszerűség élve. Nem fárasztom már magam a kamera megszerzésével. :-)
Semmi más kártyához nem lenne szükségem Jokerre.
Hajtottam rá, hogy megtudjam, meddig mehet. Sajnos leértékelték 😁 választ nem kaptunk.
Szereztem már közösből is, meg dobott is meg vele a gép. Pl mikor a napi feladat ajándéka + extra kártyák.
Bank.
De azért sok más mindent is lehet csinálni vele, ötpontos ajánlatot generálni, ilyenek.
Szolídan, de azért én olyasmikre is használom. Még mindig negyven pont alatt van, - tényleg milyen jó lenne, ha maximalizálva lenne. De ezért meg hiába szállnak a sóhajok. :-)
Ilyen extrákat közösben még soha nem láttam. Nem is tudom, honnan szereztem egyszer...
Kötelező jokerezés: ettől még lehet a pontvisszavásárlós extrákkal, meg a -10%-okkal alacsony szinten tartani a Jokert. Tapasztalat. Ha csak sok pontot adna a Jokerbe, akkor nem kérem az aznapi ajándékot, vagy kérem, de csak 5-7 pontot tud rajta max tölteni. Túlélem. Ha meg felölti azzal a néhány ponttal,nem váltom be, várok,s minden lehetőséget kihasználok, hogy minél hamarabb újra csökkenthessem, ne zavarogjon ott. Nálam még mindig tökéletesen betölti a bank szerepét.
További ajánlott fórumok: