Bakancslista játék (beszélgetés)
Legyen malacod a következő lottó sorsoláson! (12) malac, szerencse, pénz
A pênzt nem fogadta el ! Mi lehet helyette ?
Segîtsetek ! Kõszõnõm ! 😊🤗
Igen, sok mindenben egyet értek veled. Elöször a kütyüs volt a nyerő,(kamera hiány), mosta malackás( tűz hiány)...Ahogy olvasom a hozzászólásokat lassan leesik mi a gond... :D Ennek pedig egy ellenszere van, ha valaki megveszi más nem tudja megvenni (egyébként én azt hittem ez így mnűködik, míg fel nem világosítottak :D)
Így, pedig felesleges Hoxának reklamálnia, hogy "sokszorosítják a célokat", nem kell engedni ennyi :D
De, amúgy úgy gondolom, hogy ez egy nyeremény nélküli játék, aki nem a játék öröméért játszik, az kezeltesse magát, mert ott komoly gondok vannak :D
Turkálóból jó nagypontosokat venni, de már az is uncsi...logikus, hogy akik nem passzióból passzolnak, vagy azért, hogy a másik nickje meg tudja azt szerezni, azok kis értékű vagy/és nehezen megszerezhető kártyákból álló célt passzolnak.
Van, hogy napokig nem veszek fel a turiból, ezt látom.
Köztes 30-42, vagy a feletti pontos így - érthető módon - kevés van.
Abból kellene több, ezektől - talán - a gép is kevesebbet oszt. Főleg, ha nagy célokra állunk rá, mert utána napokig csak kicsiket oszt a gép.
(Tapasztalat, játszom, én is 2-3 nagy cél egymás utáni megoldása után sok-sok kicsit kapok.)
Ha sokan rácuppannak egy nagy célra, a hozzá szükséges ritka kártyák miatt esélytelen haladni. Ha csak állunk és várunk, hogy jöjjön malacka, nem biztos, hogy fog jönni. Vagy 3 hó, vagy kamera, vagy mobil, vagy repülő...stb.
A több regisztrációval "egymással játszók" szintén rontják az egyszerű játékosok esélyeit.
Napi feladat megoldás jutalma szerintem is érdekesebb lenne, ha nem ciklikusan ismétlődne 9 naponta, hanem véletlenszerű lenne. Nem értek a programozáshoz, hogy ez hogy működik.
Persze ennek is megvan az előnye, mert így tud az ember előre számolni. Ezt és ezt fogom kapni, ekkor és ekkor...más kérdés, hogy ez mennyire praktikus megoldás haladás szempontjából. Nem célszerű 3 napig tartogatni egy jutalmat, hisz lehet, hogy anélkül, ha folyamatosan játszottunk volna, lehet már előbbre lennénk.
Attól függ, kinek mi a célja.
Normál esetben az, - gondolom
ez volt a jaték eredeti célja -hogy "változatosan" gyűjtsük a célokat, egyre előrébb haladva. Ezt valóban lassítja a turkáló és a napi feladatok, ez utóbbi főleg akkor, ha van az embernek bármennyit megoldhatsz extrája.
Extra nélkül a napi egy feladat megoldása szerintem annyira nem lassítja a játékosokat, kivéve ha valami miatt a jutalmat később tervezik felvenni.
A turkáló akkor és azért lassít, ha mindenki a nagy pontos célokat várja és akarja megoldani.
Olvasom párszor, hogy megvan a célhoz az összes kártya, csak nincs meg a cél...semmivel sincs előbbre az ilyen játékos, mint mások, ha utána meg arra vár fél-egy-két napot, hogy cél legyen a lapjaihoz.
De mindenki el tudja dönteni mit akar, milyen szisztéma szerint játszik.
(Hozzátenném, hogy mindez csak a mindennapi játék miatti saját tapasztalat, megfigyelés.)
Úgy volt, hogy azt sem tudtuk, mi az.
Aztán hamar meglettek a kiskapuk...még minden, amit látunk.
Én szeretek a turkálóból vásárolni, nagy pontosakat veszek. De, lehet ezzel is leállok, mert így pikk-pakk megvan a 900 pontom. Utolsó nap már nem is adok be befejezz célt, csak, ha kezdődik az új számlálás. Sajnálom azt a sok elvesztett pontot.
Napi feladatnak én is több értelmét látnám, ha nem így periódikusan ismétlődő sorban lenne, és valóban "értékes" nyeremények lennének. Számomra az egy értékes a joker csökkentő. Volt már, hogy dobtam a napi nyereményt (amikor korlátlan napi kártyám volt), hogy megint a joker csökkentőhöz jussak. Én nem hiszem, hogy harc lenne, a napi játékból, ki tud többet... Viszont a jokerre jó lenne valami extrát kitalálni, illetve nem maximalizálni a 900 pontot a heti nyereménynél.
Én már három napja állok és várom a napi duplázóst, mert nekem többet ér a joker csökkentés, mint az elért helyezések. Én szeretem használni a jokert, de már az egekben lenne az értéke, ha nem sikerült volna kétszer is csökkenteni...
Miért eleinte hogy volt?
(Én csak karácsonytájt kapcsolódtam be a játékba, akkor már így volt.)
Azért a heti ciklus nagyon hosszú lenne!
Én sosem kapok nagy célt, csak a turiból jutok hozzá.
Persze ez így van,sok a kis cél,ezért turkálok én is rendszeresen ,már a lehetőségekhez képest.
De ezek szerint akkor nekik ez nem veszteség,biztos nem az eső helyezés számít .
Kedves Hoxa!
Nem érint a téma, de a Turi és a Napi feladat megoldás akárhányszor bevezetésével, agyonvágtátok a bakancslista játékot.
Innentől nem Játék, hanem Harc a ki tud többet.
Ide tartozik a Joker fejlesztés, mindig +1 pontért való kifejlesztése is, ennek az ellensúlyozására van a napi feladatért kapott - 10%-os joker fejlesztési kedvezmény, már annak aki a napi feladatot egyáltalán elkezdte megoldani.
Talán célszerűbb lett volna, hogy a napi feladat lehetősége, tényleg csak arra a napra vonatkozna és a nap végén az extra eltűnik az asztalról kártya cserével. A megoldott többlet napi feladatért meg simán kapna az illető 10 teljesítmény pontot megoldásonként, illetve visszakapná a napi első feladat során elhasznált akciópontját. A többinél felhasználtat nem, mert az már a saját döntése, hogy mennyit vállal be.
A Turiből való vásárlási lehetőség a heti ciklusban, csak egyszeri lehetőség lenne.
A joker fejlesztésének felső határt szabni, mondjuk 50 akciópontnál.
Nem is az ,hogy baj lenne én is szívesen turkálok. De kb 4 szer kaptam kütyüs ill járműves célt . Sajnos ritkán, gondolom más is . De aki másfél naponta passzol honnan veszi a célokat ? 😁 Ismétlem ,senkit sem akarok ezzel bántani ,vagy gyanúsítani bármivel.
Volt már itt hajbakapás emiatt 😆
Turi lényegét ismerjük, de ez igazából nem az, csak annak nevezte el vki.
Önzetlenség, ismerjük?
Elpasszolom hogy más is megvehesse.
Nem olyan nagy baj ez.
😂😂 hát OK akkor maradjon fekete:))
Inkább több 70 pontos célt kérek szépen fabrikálni és pápá kütyüs cél a soha viszont nem látásra 🤗🥰