Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Bakancslista játék (beszélgetés)
Hm annak küldj akinek tudsz és akinek szeretnél. Nekem ha akarnal sem tudnál! Kivéve ha van extrád.Miert kell ennyit hisztizni? Mintha a koronázási ékszereket osztanák! Egy pont az egy pont . Keress valakit aki a listán alattad van és okezza a pontokat,
Köszi! Figyelek, 6 perc múlva tudok cserélni.
a biztos, hogy nem fordítva mondatodra utaltam, ő is azt írta, hogy annak küldjek aki kevesebbet kap, mint küld
Mindjárt leadom egy célom 3 kártya hang eső esernyő. Kell még egy pont.15 perc, utána megy.
Fényképezőgép, ernyő, esö hiányom van. Kamera megy ki ha lesz valamelyik, persze öt perces is jöhetne.
Kedves Marcsika!
Ide teszem a beírásomat is kérlek mutass már rá, hogy melyik mondatomban értelmeztem (félre) valamit egyáltalán!
- Feltettem egy kérdést.
- leírtam a napi lehetőséget
- leírtam, hogy nekem mi a kiválasztási szempontom.
"Biztos, hogy nem fordítva?
Napi egy akciópontot küldhetsz, de jó esetben hármat kaphatsz!
Én elsősorban azoknak küldök, akiknek kevesebb kapott akciópontja van, mint amit elküldött."
Bocsi, én nem rád gondoltam, sőt, másra sem.
ÚJ CÉL (nincs még benne a listában, de láttam, hogy 5-en teljesítették)
Ebédelj meg a pécsi TV-torony éttermében és élvezd a panorámát!
(44 teljesítménypontért)
étel, torta, kávé, torony. Nem kell: tériszony, köd, eső
Elnézést kérek, nem akartalak megbántani, de tényleg más is ugyanúgy vadássza a kamerát, mert valahogy mindig kevés van belőle. Nem én voltam aki elvitte, mielőtt az gondolnád!
Biztos hamarosan neked is sikerül megvenni egy másikat :D
Napi feladat jutalom:
132.nap:
3 olyan kártya, amire épp szükséged van céljaid teljesítéséhez (ha kevesebb kártyád hiányzik, kevesebbet kapsz)
Ne így, hogy más elviszi:-(((((
Tudom, hogy nem vigasztal, kb. 5 perce volt sebesség.
Bika és sebesség e kettő kellene nekem, de süegősen!
Köszi előre is!!
Le is tudom fényképezni. :D
Köszönöm! Már sétálok is a hídon. :)
Nekem híd, fényképezőgép. :)
köszönöm a tojást :) extra gyors volt
tojást kérek szépen, köszönöm
Memória helyett 42 est teszek a közösbe.
További ajánlott fórumok: