Bakancslista játék (beszélgetés)
Kedves Játékosok!
Az alapvető bajotok az, hogy pont olyan képet nem találtok a közös térben, amilyen éppen akkor kellene. Pont erről szól a játék, hogy minél többet legyél itt és nézegess, kattintgass, próbálkozz.
Mindenki a saját szabadidejében játszik, a saját maga kedvére.
Mikor beléptek a közös térbe, általában ebből a 130 képből láttok ott 90-95 %-ban képeket és mint érzékelhető ezek között ritkaság nincs.
Ne egymással foglalkozzatok, mindenki a saját játékára figyeljen elsősorban. persze mellette a másikat is lehet segíteni.
ajándék, alma, autó, banán, bank, barlang, bátorság, beton, bika, birka, bor, bot, busz, cápa, cérna, chips, család, csokoládé, delfin, díj, ecset, egér, éjszaka, erő, értelem, esernyő, eső, étel, fa,
fagyi, fazék, fényképezőgép, festék, folyó, fürdőruha, fürge ujjak, gomba, gombok, gyűrű, hal, hangszer, harang, haverok, hegy, hókuszpók, homok, horgászbot, idő, ízlelés, játékok, jelmez, kalap, kalapács, karácsony, kártyapakli, kávé, kefe, kert, kés, kincs, konyha, korcsolya, kosár, köd, könyv, krokodil, labda, légy, levél, ló, lufi, maszk, meleg ruha, mérleg, nagyító, nap, nyelvtudás, nyúl, olló, önbizalom, ötlet, pálcika, paradicsom, párna, pénz, répa, romantika, ruha, sátor, sport, szaglás, szaki, számítógép, számok, szappan, szellem, széna, szerencse, szoba, szoknya, szög, szőlő, tánc, taxi, tea, tenger, tériszony, térkép, teve, tévé, tojás, torony, torta, tű
tükör, tyúk, újság, undor, űrhajó, vár, váza, vidámság, villamos, virág, vonat, vulkán, zászló, zene, zseblámpa, zsiráf.
Tudom, lesz olyan aki kapásból megcáfolja, hogy ezt, vagy azt Ő mégis hiába kereste valamelyik nap, de hát csak 42 képből áll a közös tér.:-)
Engem továbbra is az érdekelne nkább, hogy kik azok, aakik napi szinten dobálják el a nagyon sok pontos célokat a turiba, és vajon mi indítja erre őket. :)
H kapok egy ilyen nagy célt (megesik azért, bár perpill két 20 és egy 12 pontosom van), eszembe nem jutna eldobni.
Neki ez a korrekt, ő jól érzi magát a bőrében. Szerinte az a szabályos, hogy annyi nickkel játszik, amennyivel akar. Szánalmas, mert sosem lesz első, bármennyire nyomul itt!
A kártya kérés amit nekem írt, az egy dolog. Persze írunk egymásnak, főleg ha valaki beszorul, hogy ne rakja újra az egészet, aki tud szívesen segít.
Megkaptam, hogy úgy játszik ahogy neki tetszik, tegye!
Csak a teljesített célok toplistáját nézem, 54. !!!!
Kb. ott araszolna, ha korrekt módon, "segítők" nélkül jászana. Én nem érezném jól magam az ő helyében.
Ha már igazi játéknál tartunk, akkor nem fer az, hogy egyesek sokszor csak 2-3 kártyás célokat kapnak, míg mások többet és még hozzá extrákat. Ki milyen szerencsés, kinek mit oszt a gép. Ugyanez van a dominóban is. Így jobban halad az, aki szerencsésebb, segítség nélkül.
Mindenki úgy játszik, ahogy neki tetszik. Ha valaki csak 1 névvel, az játsszon úgy, ne tegyen megjegyzést, ha más meg másképpen. Azt hiszem nem én vagyok az egyedüli, aki segítséggel játszik. Az is segítség amúgy, ha valaki pontot kér, vagy éppen egy kártyát, amivel megszorul. Nem kell mindig a kákán is csomót keresni.
Én úgy játszok, ahogy nekem tetszik, és amit megenged a szabályzat.
Nem is csinálsz más célokat,csak is kizárólag a kütyüst?Ne haragudj,hogy megkérdezem,csak érdekel,hogy volt már olyan,hogy ráuntál?
Én is szeretem,de nem tudnám csak és azt kizárólag csinálni.Megcsinálok hármat és utána elég is.Ha van duplázó extrák van ,hogy inkább már duplázok le. Nekem kell a változatosság.Szeretem,a kis célokat is,ami csak 5 vagy ,6 ,esetleg 12 pontos,sokszor jobban lehet velük haladni mint egy 90pontossal,mert gyakori kártyákat tartalmaznak.Meg olyan szemetgyönyörködtetőek,jó rájuk nézni,főleg amikbe a rózsák kellenek,vagy a cica 🐈
Én viszont helyezésért játszok,de nem mindenáron,örülök ha feljebb kerülök,de azt a magam erejéből segítők nêlkül🙂
Ha tudok venni egy hegyet, akkor nálam igen.
2 perc múlva cserélhetek.
Kaptam 1 50 pontos feladatot...
😁😁🤭🙏