Bakancslista játék (beszélgetés)
Napi feladat elsőre 6/1 😀
na szép, mondhatom:
6/2 ...
6/4 ...
... és ha el nem rontom, akkor telitalálat.
Ebben a pillanatban bejött a kert, végeztem! Gyááá, 34 óra.
Üdítő változatosságképpen most más kártya hiányzik😁😁
😀
Jó persze...utólag már láttam.
Nyilvánvaló, hisz az is látszik, hogy majdnem egyszerre írtuk.
Nos erről van szó,nekem nem kell,te szívesen használod .
Én szívesen cserélem , hátha tudok segíteni másnak. Én passzolósra ugrok🙌😁
Nekem biztosan jól jön. Örülök is, ha sikerül elcsípnem a közösben.
Én még küzdök a tegnap délben kezdett malacossal 😁🤣🙉😬😜
Na meg akkor is jól jön, mikor épp lehet a turiból vásárolni, mert így duplán is lehet turizni.
Kiegészíteném azzal, hogy a "felvehetsz a turiból extra" nem csak akkor jön jól, ha nincs még az embernek 175 célja teljesítve, hanem akkor is, amikor még nem telt le a 36 órája, hogy felvehessen újra
""vállalhatsz egyet a mások által passzoltak közül"
Ez a kártya lehetőséget ad arra, hogy a Játékos a turiból vegyen fel célt, bár még nincs 175 megoldott célja."
Pontosítok, vagy még nem telt el 36 óra a korábbi turiból való vásárlása óta.
Hát nekem az ,mindig cserélem a közösben,másnak hátha hasznos . 2 célom szokott lenni ,nem szeretem ha zsúfolt a játék.
Tudom melyik mit jelent,de sosem használom .
"Vállalhatsz egy új célt "
Ez egy lehetőséget ad a Játékosnak, hogy az engedélyezett 3 célon kívül vállalhat további célt, ha még nincs 8 célja nyitva!
Akár többszörös azonos cél duplázással is lehet a már meglévő célból is nyolc darab, ekkor nem tudod ezt a kártyát használni.
"vállalhatsz egyet a mások által passzoltak közül"
Ez a kártya lehetőséget ad arra, hogy a Játékos a turiból vegyen fel célt, bár még nincs 175 megoldott célja.
Sztem nem felesleges kártyák, csupán a játékot színesítik.
Vállalhatsz egy új célt , vállalhatsz egyet a mások által passzoltak közül . 2 felesleges kártya 😔
Jogos. Én ennél türelmetlenebb vagyok :) Mielőtt letelne a 36 óra, azelőtt már nem nyitok meg harmadik célt.
Ja Én tevére várok, csak nem voltam itt, amikor volt állatkertes. 😂
Én örülök, ha kiírják a passzoltak listáját, mert ha már vásárolhatnék, de 3 célom van megnyitva, nem látom, és ha van jó, akkor az egyik célt gyorsan befejezem, hogy ne maradjak le róla. Ezzel szerintem nem vagyok egyedül.
Köszönöm, mára elég volt!
Messze volt még az a hisztitől.
Pedig érdekes a téma. 175. céltól látható a turi vagy ha van extra kártya. Ugyan miért ne kérdezz ha akarsz? Jogod van hozzá. Ha nem akar úgysem válaszol.
Ha rám célzol, hogy nekem nem tetszik, akkor tévedésben vagy.
Szimplán rámutattam: attól, hogy tudod a választ, nem változik semmi.
Köszönöm a válaszod, részemről befejezve, mert valakinek nagyon nem tetszik, hogy felmertem tenni ezt a kérdést!
Elég finom!Igen ez szimpla hiszti. Passzoljatok azonnal mert turizni akarok! !! Jézusom!
További ajánlott fórumok: