Bakancslista játék (beszélgetés)
"Igaz, igaz... szerintem ezért nem szabad a 20 perces közös térben való időt sem lecsökkenteni.(Ahogy kértük már)
Ahogy pl. karácsonykor volt a 10 perc, pár napra jó volt, de hosszútávon még inkább függőséget okozna a játék, mint amennyire most teszi.
Gondoljatok bele...tudtommal többen leállnak "pihenni" amikor lejár a telj.hét.
E korlát nélkül pl az sem lenne...egyenes út az örökös ittléthez, függőséghez.
Szóval nem véletlenek a "szándékos lassítások".
Igen, ezekkel a minijokerekkel az a baj, hogy a benne szereplő kártyák megjelenése a közös térbe egy picit ritkul.
Arra ösztönöz, hogy a napi feladatot oldjad meg rendszeresen, mert jutalmaként 3 minijokert is kaphatsz, más egyéb jó dolgok mellett.
Elfogadom a véleményed, de ennek a "játék egyensúlyához" semmi köze nincs.
Ha Hoxa azt írta volna, hogy "azért, mert így döntöttem", még mindig jobb indok lett volna, mint ez.
Sztem már így is 117 akcióponttal többet használhat az, aki teljesíti a heti teljesítmény szint 900 pontos határát.
Biztos örül a portál, hogy ilyen sokan, sokat itt vannak, de nem hiszem, hogy játékfüggővé szeretne tenni sok embert.
Ennek ellenére eltudom képzelni, hogy a heti teljesítmény színtett 1100-ra felemelik, (majd egyszer), aki efölötti eredményt ér el, az kap még 28 akciópont lehetőséget. Nem szabad az egekig fokozni, csak azért, hogy egyeseket belelovaljon a játékba.
Figyelembe kell venni, hogy családban éltek és nem csak játszani kell egész nap.
Ne haragudjatok meg a véleményemért, dr így látom.
Sziasztok,
Lehet, hogy már megírta valaki, de nekem új "lendület" minikjokert adott a gép :-)
Ez a minijoker kártya a következő kártyákat helyettesítheti a célok teljesítésékor: energia, erő, fürge ujjak, ötlet, sebesség, sport, szerencse, tánc, zene