Bakancslista játék (beszélgetés)
Hát nem éppen... :-))
Én pl. "akarnék" venni egy nyulat, de nincs sehol.
Van Isten! 🙏🙏
A soha viszontnem látásra!
Sokszor Nekem sincs és nem halok bele. Sőt olyan is volt, hogy 3-at se vettem meg, mert volt 1.
Mindenki azt csinál, amit akar szerintem. 😂😂
Köszönöm!
Nem háborgok, csak tettem egy észrevételt, s menet közben kiderült, hogy vannak, akik halmozzák az ötpercest. (Habzsi-dőzsiznek. Jól teszik! Belefér...)
(Tablet, telefon nélkül játszom különben, egy (!) asztali számítógépről. És - ismétlem - nem versenyzem, hanem játszok.)
Meg se próbálom megfejteni ezt a hümmögést.
Jószerencsét a játékhoz!
Ha megpróbálnád, rájönnél, hogy ezt a játékot is lehet úgy játszani, hogy ne alakuljon ki függőség.
Azért, mert a játszásod alatt kihagytál jó pár olyan dolgot amit korábban rendszeresen csináltál, nem a játék a hibás.
Azt hiszem Paulának igaza van.
Akik játékfüggőként veszik halálos komolyan ezt a játékot, az kihat az idegállapotukra is.
Két hónap óta játszom.
Azaz játszottam.
Mert mai nappal befejezem.
Miért ?
Mert nem szeretnék a rabjává válni a játéknak, mert ez a játék non-stopként hatásos.
Mióta játszottam kihagytam jó pár olyan dolgot amit korábban rendszeresen csináltam.
A játék kitalálóinak köszöjnet, mert nagyon sok fórumozónak biztosították az izgalmas időtöltést.
Minden játékosnak sikeres játékot, jó lapjárást kivánok !!!
Ugyan már!
Én "csak" játszom, nem idegesítem magam.
Csak az lep meg, minkor valaki(k) nem csak játszanak...
Gratulálok!
Neked most 2 van, másnak meg (napokig) egy se.
Csak azért se. 42 pontos ez a cél, most a jollyt beállítom úgy, hogy 1 pont híján legyen kész, és felhasználom akkor, amikor jobban érdemes. Nem akkor, ha a program hülyének néz 😁
Ezt most olcsóbb eldobni, csak időigényes, mert gyűjtés alatt nem játszhatok, na meg utána se darabig. Van egy kész célom, holnap adom le.
Kár, hogy a hiányzó kártyára várást már kipróbáltam. 😁