Bakancslista játék (beszélgetés)
Közben megoldódott a problémám.
Hogy is van ez?
Vettem egy farm feliratú mini jokert...
A feladatban ló és szobor kártya kell.
A lóhoz nem pipát tett, hanem a jobb sarkába + jelet...és a közösbe ott a ló jelezve a zöld pipa hogy az kell!
Karbantartja az agyunkat legalább.
Elő fog fordulni többször is, én már sokszor találkoztam vele.
Szoktam én is így járni ,aztán gondolkozom ,most kell vagy nem kell? Vagy az egy másik cél volt ?😆
Nekem olyan volt, hogy rákattintottam egy kártyára, de elvitte valaki. Ami a helyére jött azon nem volt pipa, pedig kellett volna, hogy legyen.
8 pontos célhoz víz. Ez fain!
Volt már veletek olyan, hogy a Közös tèrben nem pipálta ki frissítéskor a kártyát, amire szükségetek volt? Természetesen nem kèrdőjeles feladatra gondolok. Velem ez történt az imént.
Nekem kedvencem az oldalad! 🥰
Sajnos, megindul mindenképpen az egész, mert a következő kártyát meg szeretném menteni. Előre tenni, utána pedig a lavina jön harmadszor :DD 30 pontos, energia kártya miatt történt minden esetben, hogy nem jött össze, nem érdekes :) A másik fontosabb.
A jelenlegi TURI lehetőség:
Nyerj egy testépítő versenyen!
Elvállalható eddig: ma 21:05
Egyél ökörbékából készült ételeket Namíbiában, de legyél óvatos!
Elvállalható eddig: ma 21:25
Nézz landoló repülőgépeket a repülőtéren!
Elvállalható eddig: ma 22:21
Hangosan röhögök... van egy kártyám, ami már harmadszor kifut, pedig kell :DDDD
Nagyon kellene már a maci vagy a gyűrű
Nár eleve jobban jár az, aki nem a naplókat, hanem az adatlapomat teszi a kedvencei közé, mert akkor egyből látja a négy naplót, ha a naplók feliratra kattint.
Sajnos nem tudom, hogy miért, de hiába rakok be új bejegyzést, hogy elöl legyen, de pár nap és ez a bejegyzés eltűnik az elejéről.
Megvettem a gyűrűt 15 pontért,Megint nekem nem jutott :D
Én meg kamerát szerettem volna, de 24-t vettem. Erre ott a kamera:-(
Nemrég volt mindegyik. Tudom, ez nem vigasztal. Biztosan lesznek nemsokára megint.
Maci, táska, meg gyűrű kellene. Illetve elég 2 valami, mert a joker fel akarom használni.
Majd megveszem 15 pontért szokás szerint.
Ha lesz annyim :D
Mikor benéztem a közösbe, ott várt engem:)
gyűrű megint hiánycikk? Mindenki házasodni akar?
Mi van veletek? semmi? :)))
Igen, nekem is eltűnt teljesen, nem sok kedvenc naplóm van amúgy, nem nehéz észrevenni.
De akkor Oszlej nevét megjegyzem. :) Köszi mégegyszer.
További ajánlott fórumok: