Bakancslista játék (beszélgetés)
4. Feldobja a bakancsát,talpát stb.
Hülyeség.
Sok embert láttam meghalni.
Halálában senki sem dobja fel a lábát
Majd mindenki nyújtott lábakkal hal meg, azért is mondják, hogy kinyúlt.
Ezek jutottak eszembe a Bakancslistáról.
3. folyt.
A bakancslista tulajdonképpen az ember halála előtti utolsó kívánság.
Amely sokféle lehet.
1. Külföldi utazás álom helykre
2. Mégegyszer találkozni élete nagy szerelmével
stb.
Persze, a meghatározásba " halála előtt " bele lehet kötni.
Mikor van az ember halála előtt ?
Nos,egész életében abban van.
Mert senki sem tdhatja kortól, nemtől függetlenül, hogy mikor jön el számára a vég.
folytatás.
A németeknél is ismert ez a mondás.
erkratz ab - feldobta a talpát
erstiefel ab - feldobta a bakancsát.
Ötödikre meglett a jokercsökkentő.
Csak azért nem sajnáltam érte, mert van 15/2-esem. Majd jól előrehelyezem napi extrával, összeszedtem a hozzávalót.
6/3...😁
Hát azt hiszem, ezt elengedem. Majd holnap.
6/4
Innen könnyű megoldani😀
6/1😁😁
Megcsinálom azért is!
Nem azt mondtam, hogy átver vele valakit, csak hogy nem fair másokkal szemben.
De ne kezdjünk el ezen lovagolni. :-)))
(Kellett neked mondanod, hogy próbáljam ki, like-olás helyett majdnem jelentettem a saját hsz-em! 😂😂😂)
Ebben az esetben egyetértünk, de ha a saját segítésére használja , akkor az sztem nem ver át senkit, mert mindenki számára engedélyezett ez a lehetőség.
Itt a fórumon a saját magával való vitatkozás, egyetértés viszont tilos.
Próbáld meg a saját kommentedet lájkolni (szívre) kattintani és látod a feliratot.:-)
Értem Oszlej, köszönöm.
Más kérdés, hogy ettől függetlenül még nem fair több nickkel játszani, hogy magunkat segísük ezzel, azokkal szemben, akik csak egy nickkel játszanak.
Jelzem, hogy többen vannak több nicnévvel fenn és több fórumot is látogatnak, részvevői, de vigyáznak arra, hogy csak mindig azzal a nicnévvel lépjen be, amivel oda bejáró.
Ezt nem nevezném megtévesztésnek.
Bizony én ketté veszem a Játékhoz tartozó fórumokat és a valódi, valamilyen feldobott témában való fórumozást.
Ott megtévesztő lehet egy ilyen kevert hozzászólás a másik hozzászóló részére.
Mind a kettőnél viszont szabályellenes, ha szándékosan leállsz magaddal vitatkozni és ezzel megtéveszteni a többieket, mintha mások is veled vitatkoznának, vagy egyetértenek a mondandóddal..
Én?
Tőlem kérded?
Pont hogy én is ezt kérdezem.
Amit idéztem, az csak együtt érvényes?
"Tilos több felhasználói névvel fórumozni, ezzel a többi Felhasználót megtéveszteni."
Csak akkor tilos több felhasználói névvel fórumoznom, ha azzal másokat megtévesztek?
Szerintem nem.
Szerintem a mondat szerint, már "önmagában", alapjában véve is tilos több felhasználói névvel fórumozni.
Akkor mivel magyarázod a címét ennek a fórumnak, ha nem a Bakancsjáték része?
"Bakancslista játék (beszélgetős fórum)"
Mikor áll fenn a megtévesztés?
Ha ugyan az a személy több nicnévvel játszik és egyszer csak gondol egyet és a Fórumon leáll saját magával vitatkozni.
Sajnos velem is többször előfordult, hogy nem a helyemről szólok (folytatom) a beszélgetést, de azonnal jelzem és bocsánatot kérek az érintettektől.
Természetesen a hozzászólásomat a saját nevem alatt megismétlem, egyúttal a téves bejegyzésem törlését kérem a Moderátortól.
(Már háromszor fordult velem elő ez a csúfság)