Bakancslista játék (beszélgetés)
Valami nagyon nem kerek 2 napja! Főleg ha telefonon próbálok játszani. Század mp-ként "frissít" bizonyos kártyákat, amik PERSZE nem változnak! Valójában állandó "vibrálás" látszik a közös térben. Nem hinném hogy egyedül nekem lenne ilyen gondom! A telefonon nem változott semmi, a böngésző ugyanaz, az internetsebesség sem lett emelve. Jó lenne ha utána nézne aki ért hozzá. Olvasta már pénteken este valakinek ugyan ilyen gondja volt, hogy túl gyorsan "pörögtek" a lapok, csak éppen nem változott ! Mát ahhoz is szerencse kell, hogy azt a kártyát lehessen megjelölni amit venni szándékozunk!
Még mielőtt valaki azt írná nem frissítsek, nem teszem, anélkül van ez a vacak állapot!
A másik: Sokan mondják, hogy rákattintanak egy képre, amit nem ad oda a gép. Ilyenkor a feljövő ikonon először nyilatkozni kell, hogy valóban meg szeretnék-e venni azt a kártyát. Majd, ha igen, akkor a következő ikonon OK-zni kell. No, ilyenkor gyakran előfordul, hogy nem csinál semmit a program. Én ekkor is frissíteni szoktam, így sikerül megszereznem a kiszemelt kártyát.
Nagyon frissít. A 42-ben ott volt a 24-es kártya, persze hiába kattintok rá, nem engedi megvenni, mert a közben lévő reklám miatt frissíteni kell. Mire újra rákattintok, már írja is ki, hogy lecserélték. De, ugyen ne frissítsünk, mert a gép automatikusan csinálja.
Kb. 2-3 napja, de szerintem nem frissül olyan gyorsan. Amikor meg megteszi, sok képet egymás után 2x cserél.
Meglett 8 pontért. :( Maradt 1 pontom, így várhatok, amíg teljesíteni tudom. De mégse éjfélig. :D
Ügyes vagy. :) Azt hiszem, nekiállok jokert fejleszteni.
Most vettem észre a közösbe az új szöveget, miszerint ha változás van az oldal automatikusan frissül. És ez most nem 10 mp, hanem 3 mp. Vagy ez már régóta így van csak én nem láttam?
Romantikâbôl soha nincs hiâny ❗
Most viszont jokert kellett fejlesztenem egy vacak vîzêrt ❗ ... bârcsak abbôl lenne annyi , mint romantikâbôl ❗
😉💝💥
Persze energiából nincs 2 meg 4:-(
Most vitték, amikor már pár másodperc hiányzott:-(
Erről lemaradtam, mert előtte vásároltam:-(
4 db nemkellvárnod extra. Kicsit unalmas.
Ritkábban jövök fel játszani, nem napi feladatozok.
Várja az extra jó ideje, hogy felvegyem.
Nálam meg a közös tér nem jó .. nem ad szobrot :))
Bemásolom a keresett célt,nincs találat . Rákattintok a további találatok-ra ,pirossal írja ,hogy nincs töb találat . Csak ha bemegyek a naplóba ,úgy találom meg a célt. Nem nagy gond ,de mobilon eddig nagy segítség volt.
További ajánlott fórumok: