Bajusz-szakáll-miért? (beszélgetés)
Olvastam egy cikket ,ebben a srác elhízott és szörtelen volt .Olyan ,hogy rá sem néztem volna.
Nos ,ez a pasi lefogyott ,szakállt növesztett , félhosszú lett a haja és úgy nézett ki ,mint egy viking isten.Keresett lett ,mint modell.
Neki kifejezetten jót tett a szakáll.
Vagy Jason Momoa.
Nem rosszabb semmivel szerintem, mint egy olyan személy mellett ülni a tömegközlekedési eszközön, akinek hasonló szaga van, mint egy 20 napos hullának.
De én ezt sosem fogom megtudni, mert magam is férfi vagyok ráadásul szakállas, bajszos.
Van, akinek jól áll, van, akinek a borotvált arc áll jól.
Semmi kivetnivalót nem látok az ápolt szőrzetben. Abban sem, ha borotválkozik valaki.
Legyen önmaga.
A helyükön maradnak a szálak csak olyan az egész - érzetre - mint egy rakás drót , tényleg pfuj
Exem nem volt hajlandó leborotválni az idióta bajusz-szakáll kombót. EGYSZER mutatott magáról egy olyan fotót, amin egyik se volt neki, azt hittem leesek a székről, olyan ****a jól nézett ki :D
De nem... azután se volt hajlandó lemondani a szerinte "férfias" kinézetről....
Szerintem meg függ a viselőjétől.
Van akinek kifejezetten jól áll.
Itthon is tartózkodik egy belőle ,és hogy tetézzem még a haja is hosszú 😁
Amúgy szeretem a szakállas férfiakat. Mármint nézegetni. 😎
Nekem a csumpi punciszáj nem tetszik. ☹️
Nem is azért van hogy neked tetszen.
Ha ápolt ,,a többségnek jól áll.
Bár a csak bajusz nekem sem feltétlenül jön be.
Viszont a teljes arc szőrzet nagyon.
Nekem is van kettő ilyenem, dögösek👍☺️
A szakáll egyre gyakrabban a férfiak megjelenésének látványos kiegészítőjévé vált az utóbbi utóbbi években. Legyen az favágó-, bajusz és kecskeszakáll-, és "fenetudjamégmilyen" szakáll. Van akinek tetszik, van akinek a "sima arc" a befutó. (Ez így van jól, hiszen nem vagyunk egyformák, hála az Univerzumnak.)
De ha már szakáll, akkor az a fontos, hogy ápolt, gondozott legyen! Ne tűnjön úgy, mintha hajléktalan lenne az illető! ( Ja, és a férfiak egyre többen festik a hajukat. És sokszor úgy tűnik, mintha "elfelejtették volna lemosni" a festéket, főleg fülük mellett?! )
Egyébként, a nőknél - az "egyen" szakállak mellett -, ugyanúgy divat lett az "egyen" szemöldök, a feltöltött száj. Ezzel a trendi divattal olyanok a férfiak, nők egyaránt, mintha "egy kaptafára" készültek volna. (Olyan egyformák!) Szerintem.
De az is lehet, hogy egy bolond százat csinál (fordítva forog ez a nagy világ...)😉
Népszerűtlen vélemény, de nekem kifejezetten bejön ha valaki "kölyökképű" ... (egy bizonyos személy túlságosan is... de ez nem ide tartozik :( ...)
Mindig is utáltam a bozontos ősembereket, a manapság divatos szakállviking, ecsetfejű divattól pedig a hideg futkos a hátamon...