Baján szültem/szülni fogok (beszélgetés)
szia, szia!
nem is értem, eddig te hogyhogy nem írtál ide... (is :))
Helló lányok!
Köszi Mimzy a meghívást!!:)
Üdv Julcsi:)
Szia Melinda:)
Úgy néz ki mindannyian csak benézünk és nem írunk:(
Ez változhatna ok?
én minden nap benézek... na de magammal beszélgessek?
sajnos te sem jársz nagyon erre...
Bajai anyukák nagyon eltüntetek innen.
Tán töröltessem a fórumot vagy mi?Inkább legyünk itt megint sokat.
:DDD
erre jó az udvar :) azért ilyenkor nagy könnyebbség, hogy van hol pelus nélkül szaladgálni :D
Nálunk minden oké,élveztük a nyarat:)
Most kezd egy-két szót mondani,van,amikor úgy meg tud lepni,hogy csak lesek:)
16 foga kint-végre:)a maradék néggyel remélem nem szenvedi meg,mint ezekkel.
Bili továbbra is játékszer,de kint az udvaron ügyesen pisilt egyedül,van hogy fogja a kukit,és telepisili a tenyerét:D
ahoi!
ki merre jár, és hogy van?
ancsapancsa??? baba???
ááá, csak azalia, vagy cerazette, ami még drágább... de tök mindegy, mert ugyanaz van benne, szóval még több pénzért nem szexelnék :D
(régen yadine-t szedtem, azt nagyon szerettem, de amíg van szopi, nem lehet ilyeneket... na meg lehet, első körben diane-t kapnék megint)
Nincs olcsóbb??Igaz,mondjuk nálunk nincs szopi,most Jangee-t írt ki Bárdos dr.(enyém beteg:(
az "csak" 5900
Eleve azért,hogy lesz még egy bébi,még ha nem is most:)))
Nincs az az Isten,hogy én újra megtegyem...túl sok volt a rossz.Zsoltimra+vigyázok,mint a szemem fényére:)
hali!
remélem, nekünk nem lesz ilyen gondunk.
már egy ideje nem pépesítek, csak töröm a dolgokat... hát, majd alakul valahogy :)
óóó, a dunán nem is voltam, amióta anyuék eladták a csanádi házat :(
szívem szakadt meg érte... tizensok évig minden nyáron ott voltunk... ha másért nem, 1-2 nagyobb bulit tartani.
de az ex-torellihez is sokat jártunk:)))
tegnap előtt én is átúsztam(mint kiderült,tilosban,jó hogy nem jött vízirendőr:P) a vízibiciklik mellett jöttem ki.elég kagylós a part:(de a mai eső lehet javít egy kicsit ezen,meg a szúnyogmennyiségen is nyilván.
Dunán meg rengeteg a bögöly:((
új abc???
mi majdnem közvetlen a strand-lejáratnál szoktunk parkolni... ott az eü-személyzet alatt...
anyuval, meg a volt kolleganőjéékkel.