Baján szültem/szülni fogok (beszélgetés)
..és bevonzottad a két csíkot:)))
én hetente tesztet néztem,mert alig bírtam elhinni,hogy pozitív:)))egészen júniustól szeptemberig.Mondjuk,8 év után,felért egy csodával...:)
én anno csak 1et teszteltem... belepusztultam volna, ha a következő halványabb, mint az első... így is eléggé haloványka volt.
de még aznap sztárfotó készült, és azóta is el van rakva :)
(előtte 1 héttel csont negatívat teszteltem.. és berajzoltam rá a 2. vonalat... csak hogy nekem is legyen az életben zebrás tesztem :))
oh... én paraszt!
sziasztok!!!
ja, és remélem, már tényleg nincs semmi gond :D
ah... szóval Nándi :)
ha lesz tesóbaba, nekem a Fédra tetszik... de a zember szerint azmegmámilyenhülyenév???
ja, írtam gugli-grúp-ban is :) ha minden igaz, 20án kötöde az újvárosi suliban. legalábbis múltkor a Hajni mintha ezt írta volna a fb-on.
Örülök én is a jó híreknek! :)
Én múlt héten voltam bent a kh-ban 2 napot. A lányomtól elkaptam egy felsőlégúti fertőzést és vagy a sok köhögéstől, vagy a forró vizes fürdőtől, de picit pirosoztam egyik nap. De gyorsan rendbe jöttem, kaptam antibiotikumot is, úgyhogy már lassan túl vagyok a kehen. És a kontroll UH-n se látták már lent a lepényemet, úgyhogy remélhetőleg az is feljebb mászott. Ami szuper, mert így akkor nyugodtabban vágok bele a márciusi szopis tanfolyamba. :)
És Nándi is újra ezerrel kavar a pocakban, főleg ma erre a hüe hidegfrontra.
Jó reggelt!
Végre túl az idegeskedésen, túl az esküvőn, tudok nyugodtan a bébire koncentrálni.
Tegnap voltam Baján a Tóthnál, kibeszéltük a genetikai vizsgálat meg a kombinált teszt eredményét, adott vitaminokat, megvizsgált, minden rendben van.
én szerettem babás lenni... nagyon sokáig (hónapokig!) hiányzott a pocakból a mocorgás...
és ugyan a kórház sz@r volt, de naponta hallgatni a szívhangját csodás zene volt :D
Akkor csak hajrá:))))
Örülök,hogy a terhesség-részén rég túl vagyok:)én már élvezem a gyerekemet:)
Már alig várom,hogy mehessünk bölcsibe...emiatt a vacak idő miatt csúsztunk:((
lányok!
lehet, ez jó ciklusom lesz :)
úgy fájok mindenhol, mint amikor anno a clostitól ovuláltam :D
:)
igen, ez jó!
Sziasztok!
Végre valami jó hír is van! Bár még nincs a kezemben a kombinált teszt eredménye, de felhívtam a rendelőt és a csaj nagyon kedves volt:
1: 2800 az esélye, hogy valami baj lehet, de alacsony kockázatot mondott, és azt, hogy negatív ez az eredmény.
óóó, sajnálom :(
kutyit is, cisztát is :(
Sziasztok!
Holnap fél2-re megyek UH-ra, kiderül mi a helyzet a cisztával.
na igen. azért gondoltam, hogy most rendelek egy próbacsomagot... viszonylag olcsó. azt számoltam, ha csak napi 1-2 pelust spórolok vele, jó 1 hónap alatt visszajön az ára (50 ft/db áron számolva olcsóért a pelenkát).
később meg amikor már mondjuk csak alváshoz kell, akkor szinte már egyáltalán nem kéne egyszerhasználatos pelus, ha lenne 2-3 darab mosható...
csak hát azért 2-3 darabbal számolva már alulról veri a 10ezret (az olcsóbb fajta)... ami azért még mindig sok.
jajj... hétfőig meg kell álmodnom, mi legyen, mert csak most tudok szállítási díj nélkül rendelni...
Én Jucusnál gondoltam rá, de aztán végül nem vettem. Most megint fontolom, de 1 gyerekre nem tudom, mennyire éri meg egy teljes kollekció.
Ha csak a szobatisztasághoz vennél, akkor szerintem érdemes lehet kipróbálni, hátha bejön. Néhány db még nem olyan vészes talán.