Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
a meztelenkedés után jö a hercegnős rózsaszín korszak
szegényke:S hogy bírta ki fekve hetekig? Asszem hajni megőrülne még jobban.
Már várom ,hogy Zsófi is divatozzon:-)
a kislánynak és fekvő gipszet kapott
akkor mondtam neki, hogy ha pisilni kell szóljon mert 40 c meleg volt és meztelenül feküdt az ágyon és mesét nézett
néztem, egy kicsit korán keltél; vagy le sem feküdtél. Az a kép nagyon jó, amin bakancsban vagy. Olyan, mint egy "viráglány" a 60-as évekből.
nálunk szerintem a lábtörés is közrejátszott a lányom szobatisztaságába
Nálunk nem volt pucérkodós korszak annyira, de a bugyimosás...nna az igen
aranyos lehet :-P
Egyébként az én lányom is úgy divatozott abban a korban mint Hajni.
Anyuék telkén, uv színű sárga gumicsizma, napszemüveg és persze bikini felső mert az nagyon kellett, de a nunit semmi nem takarta és amikor jött a pisi ázott a gumicsizma is, állandóan azt mostam .-P
Az biztos:) szerintem árammal sem lehet majd agyonütni őkelmét. Eddig 2-3szor volt 38 fok fölött kicsivel a láza, mindig a fogzás miatt:)
ja-ja. Ma bugyimosós nap lesz, elöbb-utóbb rájön a titokra, hogy le kell húzni:)
legalább jobb lesz az immunrendszere :-P
Hát ez nehéz eset..Lassan jön a kánikula,gondolom akkor már úgyis többet lesztek pucéran.Lehet h nem bírja már a pelust, a bugyi kényelmesebb, de biztos nem érti még h az nem olyan mint a pelus...nem tudom:S
nálunk is ez volt a helyzet, 2 éves és kb 10 hónapos volt a lányom amikor szobatiszta lett egyik napról a másikra.
Minél jobban erőlteti az ember,annál jobban nem akarja a gyerek, magától kell kialakulnia.
Köszike!
Végülis magától kezdett neki januárban, pedig csak megmutattuk a bilit és elmondtuk mire való!
Az a fő bajom, hogy meztelenre vetkőzik és úgy flangál a 20 fokos lakásban, bár eddig nem fázott meg. Ha pelust adok rá, egyből leveszi. A bugyiba meg belepisil, most vette fel a harmadikat 8 óra óta:S
Vandával mi is sokat szenvedtünk, először másfél évesen próbálkoztunk.Megértette, próbálkozott, de nem volt az igazi, aztán nem is erőltettem tovább, a doki is azt mondta 3 évesen bőven elég ha elkezdjük
2 és fél 3 éves kora között teljesen magától majdnem hogy minden átmenet nélkül leszokott a pelusról olyannyira h a bilit csak pár hónapig használtuk mert máris áttért a WC-re szűkítővel.
Ezután már az éjszakai dolgok is mentek mint a karikacsapás.
Úgyhogy szerintem ne görcsölj rajta, menni fog amikor ő is úgy érzi:)
nálunk pakol a kis pasi rendesen, már a babapiskóta és a tejpépeket átrendezte :-P
Zsófi most már a butorokba kapaszkodva mászkál ,és ennek örül ,nagyokat sikkant mikor elér a kanapé egyik felétől a másikig.Egy percet sem pihen olyan mint egy kis duracell nyuszi:-)
ja állás! A nagynál a doki azt mondta, ha magától csinálja, hagyhatjuk, akkor már elég erősek a csontjai hozzá. És amúgy is kitartóbb egy gyerek, ha akar valamit, mint a mamája:)
Hát mi is szélországban lakunk, az utcánkba akkor is fúj, ha a Bartókon nem:(
fejfájás mondjon le!
Hát Hangát kevésbé viseli meg a fogzás, már kisebesedett az ínye a második felett, de fal, mintha az élete múlna rajta, tegnap bevezettem plusz egy kanalas evést délutánra, így négyszer eszik 200-220 körül és kétszer szopizik, szereti a hasát:) A pisi kemény menet, ma már adok bugyit a kisasszonyra, hogy ne pucérkodjon, de mindig belecsurrant, azt hiszi pelus:S
Hát az idő az tényleg kaki a köbön.
Nekem semmihez nincs is kedvem:(
Ma ilyen negatív napom van.Ez az idő is milyen már? Úgy fúj a szél ,hogy nem lehet kinyitni az ablakot egyszerre csak egy szobában különben kivisz minket a huzat.
Gratulálok:)
Én is hagyom, mit csinálhatnék vele.
El is hiszem h büszke magára hiszen ez nagyon nagy dolog:)
Igen tudom ,hogy egy időben ez volt.Csak nem értem hogy miért van az hogy milliárdok mennek el valamire amiből utánna senkinek nem lesz haszna.Utánna meg siránkoznak hogy nincs pénz.
Azért ennyire ne ess kétségbe:)
Ne csüggedj! A védőnőm szerint vannak babák, akik nehezebben veszik az akadályokat és löketszerűen fejlődnek. Meglátod, egyik napról a másikra fognak majd végbemenni a változások!
No de veletek mizu?
Fogak, szobatisztaság?
Olvasom a naplódat freddiekrueger, küzdötök Hajnival rendesen.
Részvét és kitartás:)Úgyis csak akkor fog rendszeresen amikor már ő is úgy gondolja.
Buda is a hétvégén állt fel. NEm is segítettünk neki, hanem felhúzta magát az ágyba kapaszkodva. Hát, ezt én nem fogom megakadályozni, pedig ő is csámpázik, hidd el! Én ugyan nem húzom fel, de ha ő eléri, hogy felálljon valahogy, akkor hagyom. Olyan nagyon bír örülni magának :))))
További ajánlott fórumok: