Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Lányok! Szerintetek a paradicsomos krumplit igazi paradicsomból is főzhetem a Hangának? Arra gondoltam, kimagozom, héját lehúzom és főzöm egy kicsit és beleturmixolom a krumpliba. Meg hagymát és kicsi lestyánt. Jó ez így?
ne is mondd, elég, ha az ember egy percre pont nem ott van, ahol kéne:(
Most olvastam, hogy meghalt Tyson 4 éves kislánya, nyaka köré tekeredett valami zsinór. Döbbenet.
Sziasztok!
Nálunk elég zord idő van, nem szeretek ilyen időben sétálni, de most lehet, hogy mégis leviszem Botit, hátha kicsit lenyugszik. Teljesen fel van pörögve.
hát végig mi se néztük, csak egy ismi kedvéért kapcsoltunk oda, aki volt még az elején, csak kiesett, pedig nagyon jó a hangja. Persze minden relatív, kinek mi a jó!
na megyünk sétálni felöltözöm a maci gatyámból, "ünnepi" farmerba .-P
csak bele-bele néztem a válogatásokon röhögtem, hogy milyen hangú emberek mennek el ilyen válogatásokra
M1-en láttad a társulatot? Nekem kiakasztó volt, pedig fika pálnak elég jó a hangja. Persze Varga Mikit és társait senki se győzi le:D
meg belőle, bocsi csak mindig félre nyomok, mondjuk ezt legalább szabad .-P
persze, hogy az eredeti mást nem is hallgatnék be belőle
István a király az jóóó! De csak az eredeti.
De a romanticseszki zenék nem nagyon jönnek be, de a tv-t nem kapcsolom el azért.
én dancet hallgattam, most leginkább István király , stb
Nagyon szeretem a Romeo és Júliát is
Hát remélem a csajaim nem lesznek plázacicusok. Apjuk punk zenekarban játszott, én a wigwamba jártam "ugatós" zenére "headbangelni", meg szigetre, inkább annak örülnék, ha valahol a két irányzat között félúton megálljanak ízlésben:S
a jó szigetelésnek sajna ez az átka...
mi is szívunk miatta elget
sajna nincs. Pityu kollégájának a családja csepelen lakik panelba, megcsináltatták a házat, jó kis hungarocell szigetelés, stb. és annyira jól sikerült a szigetelés, hogy a bútorok mögött penészedik a tapéta mindenhol, mert nem tud kiszellőzni a fal. Csak azt nem tudják, hogy ez általános-e vagy csak az ő házuk lett ilyen.
és persze minden kell ami csillog,ez még most is megvan pedig 9 éves lesz
Nem hinném hogy olyan lesz. szerintem ezek is nevelés kérdése,és hogy mit lát maga körül.
Na meg a pörgős szoknya:)
Bizony bizony hogy rózsaszín:)
Meg legyen rajta pillangó v valami...de jó ízlése van, bár egyszer meg akart velem vetetni egy UV ciklámen színű (jobban nem tudom leírni a színt)barbis sapkát...háááát szerencsére csak egy darab volt belőle és az is kicsi volt:)
és milyen kedvenc rucik vannak?
csak nem rózsaszínűek?
Vanda már most nem hajlandó felvenni akármit.
Én sem szeretnék pláza macás gyereket:SBármit csak azt ne:S
hát nagyon remélem nem lesz pláza macás
Nem tudtam aludni:(
Hát valami olyasmi, bár inkább az érem másik oldala...
Van valamelyikőtöknek ,vagy ismerősnek tapasztalata panel-vagy öko programról. Ma lesz a közgyülés nem tudom hogy szavazzak.
elég jól viselte, csak nagyon nehéz korszak volt mert előtte rotával volt beteg, meg a fülészetre jártunk fülfelszúrás, és azt vártam mikor lehet kiszedetni a mandulát .
Csak akkor szedték ki ha már nem piros a füle, teljesen kiakadtam mert amikor begipszelték a lábát akkor meg tanácskozták , hogy meg csinálják-e, a végén megcsinálták.
Összesen kb 3 hónapig folyamatosan beteg volt:-(
:-) Tini korban meg majd a fekete bakancsos:-)
További ajánlott fórumok: