Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
milyen száz darabos? márka nélküli? még nem rendeltem, ezért nem tudom. De úgy hallottam, van Libero is, és 39 ft darabja. Talán...
az a 100 db-os nálunk a maxi 3745.-
nem tudom pontosan, de kb 3 hetente veszek egy nagy csomag dmeset...asszem
Milyet?
Én is akartam, de a szegedi futár a héten szabin van, hétfőn lesz csak elérhető. Addig viszont nem tart ki a pelusunk napi 3 kaki mellett...
:-)
Marci tervezte, én meg hagytam magam. Ilyen furán alakult...
nálatok mennyi pelus fogy két gyereknél?
na jó befejezem mert biztos peteérésem lenne mert azon jár az agyam egész nap :-)
Lassan kitehetjük a fórumra a 18 éven felülieknek táblát :D
Na az uram alszik, egész éjjel fent volt. Bori meg bekakilt:S megyek pelenkázni.
csak nem a cica ugrana az egérre, hanem a maci a bálnára :-)
fuss, helyett meg kuss lenne ha magyaráznék közben
ezen most nagyon röhögök:)
na ja akkor Robi választhatna esténkét, ec-pec... :-)
Még jó, hogy nem lett még egy vágásod.
éreztem amikor elvágta Robi a köldökzsinórt, mármint az éreztem, hogy közvetlenül a cunimnál van az olló
atyaég, jó, hogy nem lett baj belőle. Hangára rászólt a doki, "te még nem sírsz" Merthogy még benn volt félig a feje is, csak az arca volt kint, de már reklamált:)
hát remélem is, bár még mindig vannak álmaim a szülés után is, mert Zsoltit vissza rántotta a köldök zsinór mert túl rövid volt
na a következő hip-hopp kint lenne:)
Én Dancival 37, Zsoltival 8 órát vajúdtam
akkor apa tudja a dolgát!
én is szeretnék harmadikat, de a buksza az...
na ja, azért szeretném ha ide a környékre kerülne, mert jobb lenne élőben látni mint fényképen
Toprengo!
Mi most pelenka futáros pelust használunk és jó, sőt még házhoz is hozzák!
Mi az elsőt nem terveztük csak ő gondolta,hogy most jönni fog.Rebus meg abban a pillanatban mikor végre kimondtam,hogy mégis csak legyen második megfogant,nehogy meggondoljam magam.
boxoljanak a kisasszonyért:)
Én sem kaptam egy gyereknél sem beöntést, mind a kettőnél ment a hasam egyből :-)
Na sziasztok, alszik a kis matricám .-)
Nem tudom, hogy vírus-e nem mondta a doktor néni.
Ma jönnek Bessike látogatóba innen Dabasról, bár már itt a hoxán is bele szeretett valaki.
hi-hi, ez jó megfogalmazás.
Dani is véletlenül tervezett baba volt.
További ajánlott fórumok: