Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Az jó! :)
Mondjuk nekünk volt kb. 2 és fél hónap szünet, ugyanis januárban rögtön teherbe estem, de sajnos február végén el is vetéltem. :(
Úgyhogy most ez a 6. hónap amikor próbálkozunk.
Katus
sziasztok lányok
sajnálom nagyon guluke...én is biztos sírtam volna:-(
Szia Katus:-)
MI is jan 01-től próbálkozunk....
semmi.még nem jött meg:))
de3 nem reménykedek mert eddig nagyon feszes volt a cicim hozzá sem lehetett érni mára meg leersztett és alig fáj:(((
szia
nemsoksemmi
nálad?:-)
Köszi!
A próbálkozás kezdetéhez beírhatod, hogy 2010. jan. 01. és már van egy kismanóm
Köszi
Katus
beírsz a táblázatba? :) idén januártól próbálkozunk. előre is köszi!
W
Sziasztok!!
Szép napot minden baba várónak:)
Sziasztok!
Évi! A táblázatot merre találhatom meg?
Előre is köszi
Katus
Szerintem nincs köztük különbség,hivatalosan szerintem mindegyik 25ös érzékenységű.Az 1000 és a 80 ft-os egyaránt.
küldök privit
:-))) Köszi.:-)))
Ezek a teák nem valami finomak,főleg a palástfű és mivel gyógynövény nem ajánlatos ízesíteni,de én is lerántom és kész.:-))) (van akinek be is tud kavarna,de ha gondolod,olvass utána a neten,sok oldalon megtalálható,szerintem itt a hoxán is biztosan vannak tapasztalatok-nekem semmi negatív hatása nem volt).
Jhajj,LH tesztet (vagy ovulációs tesztet) ne patikában vegyél,mert 5 db 3-4000 ft.És az lehet,h nem is lesz elég egy ciklusban...Rendelj teszen vagy vterán!!!Ott 80 ft/db áron vannak.Én is onnan szoktam,és ugyanolyan jó,csak nem kazettás,hanem sima lapos.Nem érdemes annyi pénzt adni érte.Persze ha éppen úgy vagy a ciklusban,h nem érsz rá várni,akkor vedd meg.:-) Ja,de ráérsz,mert jövőhéten megjön,ha nincs babó,ugye?Szerintem ráérsz akkor rendelni,amikor megjön.:-))) Ha 28 napos a ciklusod,akkor a 11. napon ajánlatos elkezdeni a tesztelést (minden délután ugyanakkor-én este 6kor szoktam,és előtte másfél,2 órával már ne egyél,igyál!).de elvileg kell,h küldjön hozzá részletes használati utasítást!:-)
akkor szia Csak Évi :)
ciklus rendben, csak termékenységet szeretném fokozni. Teákat imádom, szerintem ezzel fogom kezdeni. LH tesztet így kérem a patikában, hogy LH teszt?
:-)
Csak Évi.:-)))
Hát én a barátcserjét azért szedtem,mert magas volt a prolaktin szintem.Szépen levitte.Közben én is ettem a Macat és a párom is.Most már csak E vitamint adok neki,elvileg az a legfontosabb.Nyugodtan szedd te is,ártani nem fog.
Én úgy tudom,h a cickafarkfű,palástfű tea kombi alkalmasabb a ciklus beállítására(Peteérésig cickafark,utána palástfű tea-napi 1 csésze).De nem biztos.
A clostit a doki írja fel,igen.
Az LH tesz előre jelzi az ovuláció vrható idejét.Olyan,mint egy terhességi teszt.Délután kell pisibe mártani kb a 11. cn-tól addig,amíg pozi nem lesz.Ha pozi,akkor 12-24 órán belül tüszőrepi várható.:-)
Ez a legjobb:-)
szia zsiványka,
mi az az LH tesztelés?
Orsi,
vettél tesztet?
szia pethoevi,
Én is drukkolok. Igazából most kicsit meginogtam a barátcserjét illetően, mert az elvileg a ciklust állítja be? Nekem fix a ciklusom, pontosan 28 nap mindig, amióta az eszemet tudom. Lehet inkább gólyaorrfű teát kellene innom? A Clostyl micsoda? Doki írja fel?
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek.