Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
:))))))))))
hihi...
áhhh nálam a pisi nem mérvadó... :)
állandóan pisizni járok! :))
hmmm... nem tudom..
nekem talán nem... de majd kiderül! ;)
Drukk neked is Judit! :)))
TE mikor tesztelsz??
Meg ez a sok pisilés, nekem nem voltak tüneteim a lányommal most meg majd leszakad a mellem is.
Mondta is Apa, hogy most olyan jó sima, olyan mint ha felfújták volna, pedig alapban is nagyon nagyok.
:)) jahjjj kis drága! :)))
9 hetes!! :)))
Köszönjük szépen, neked meg megy a drukk ezerrel.
Olyan jó beszélgetni itt mindenkivel.
:D
juhhjjjj!! :D
két napja én is feltűnően éhes vagyok! :-O
még mondtam is bent a kolleganőmnek...
hogy eszek,, éhes vagyok,,, aztán megint eszek,, aztán megint éhes vagyok! :S :DD
Majd csak november 9-én megyek akkor lesz 9 hetes
akkor már mindene van.
június 14, de orvosnál még nem voltam.
Tegnap voltam 6 hetes.
Köszi jól vagyunk.
Igen, én mindig éhes vagyok mióta baba van. Reggel már mikor felébredek utána 10 perccel meg tudnék enni egy lovat. 7 után reggelizek a melóban, de 10 után már megint éhes vagyok. Aztán délben eszem, és 3 után jövök haza, de akkor már kopog a szemem.
Ha így folytatom akkor 2 mázsa leszek mire szülni megyek.
:-O
igen???
ezt érezted már az elején is!?? :)))
olyan mintha nagyon éhes lennék,, de már annyira.. hogy hányingerem lesz.... meg minden..ű
aztán eszem pár falatot,,, és elmúlik,,,de aztán visszajön megint ez az érzés!
fura..
de nem merem beleélni magam... tudod... ;)
S te/Ti?
hogy vagy/vagytok?? :)
dettó így vagyok én is amint kiürül a poci kb 2 óra már jön is a hányinger.
Terhes vagy és pont
CSAJOK!HOXA KÉRÉSE:
"Szia!
Figyelmeztettem Május01-et.
Téged megkérlek, hogy minden érintettnek továbbítsd a kérésem, hogy ti is fejezzétek be a személyeskedést vele, ellenkező esetben veletek szemben is fel kell lépnem, mivel így neki is van mire/kire mutogatni.
Köszönöm.
Hoxa "
A saját érdekünkben betartjuk,ok?:-)
hát ...ez...a... nő biztos nem százas. Kinyílt a bicsak a zsebemben, pedig nincs is zsebem.
Ez a fröcskölő gyűlölködés és utálat, na meg az a ruci az adatlapján, nem semmi. Engem erősen emlékeztet valamire, és most meg fogom kapni, hogy savanyú a szőlő, de én 55 kilósan sem hordtam ilyet, pedig lett volna mit mutogatnom.