Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
hát akkor számolj rá 14 napot és utána tesztelhetsz:)
megy a drukk
akkor jó
az is lehet, hogy később volt peteérésed mint szokott és ezért tart tovább
nagyon fáj a fejem 2 napja:(
mikor mész dokihoz?
szurkál a hasam fáj a cici vagyis a bimbom nagyon érzékeny
Te hogy vagy ??
na akkor kapaszkodj :)))
mi is így kzdtük...
most én is elköszönök
puszi anyukák!
köszi
neked is:)
szia
okés
sztem ezen mindenki padlót fog, legalább egy pillanatra! :)
talán csak az nem akinek lombikosak a babái, ők eleve több picire számíthatnak az első uh-n.
mennem kell sajnos, Warnika, holnap reggel számítok rád!Lányok, szorítsatok nagyon!
Sziasztok!)
Sziasztok, szép napot mindenkinek! Annyira édes ez a hármas ikrekes sztori, itt kuncogok magamban. Csak magam elé képzeltem a párom arcát, hogy mit szólna egy ilyen szituhoz...tutti ő is sokkot kapna hirtelen... :D A férfiak már csak ilyenek. Nagyon gratulálok hozzájuk, és nagyon kellemes babavárást!
A miénk egyelőre várat magára... :(
még nem is csináltam semmit. .))) csak volt egy tökéletes éjszakánk, vagy reggel tuggyafranc :DDDD
majd ha 30évesek és önállóakká váltak, an akkor! :)
utólag vicces, de akkor tényleg arra gondoltam, hogy ez csak szórakozik velünk. aztán arra, hogy de jó! utána 1percen belül jött a jó ég mi lesz most.
kellett egy kis idő mire feldolgoztuk.
ne sírj, vicces volt az egész! :)))
bár olvastam olyan beszámolót is, hogy volt aki csak a12.héten tudta meg, hogy hárman vannak, mert a doki minden egyes ultrahangnál bevallott még egyet. nem akarta sokkolni őket :)))
sztem jobb volt igy. bele a képünkbe, úgy ahogy van :DDDDDDDD
igen. kell egy kista a nevekkel és ahogy kiveszik őket úgy kapják sorban. :)))
biztoasn iszonyat felfordulás lesz, főleg az elején.
anyukám, anyósom, barátnők már listákat készítettek, hogy ki mikor jön, mit főz, mit vesz. nagyon édesek. remélemkitartóak lesznek és nem csak 1hétig jönnek majd. :)))