Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
ne szomorkodj drága
te se úszod meg:)
Igen,Zsivikének az volt a célja,h jól megríkasson bennünket!Én tudom!:-)
De jóóó:).Orsi...én folyamat könnyezek magamban...:(:(.Jó legyetek...puszi
Sziasztok csajok! :)
Persze hogy örültem,,, atyám, azóta a babatakarót és párnácskát nézegetem!! :))))
Meg is könnyeztem... (:
Orsi egy babatakarót párnával, Évi meg egy Babanaplót
igen örültek:)
azt hiszem:)
jó éjt neked, puszika
Reméljük:).Viszont most elköszönök, fürdünk apával és utána filmezéses összebújás lesz:).a csajok örültek az ajándékaidnak? Jó éjt, szia.Puszi:).
persze
én is ebben gondolkodom:)
majd kialakul
Hát igen.Én azon húztam fel magam, hogy nem is egy rossz szakmám van, van diplomám, nyelvvizsgám és mégsem tudok munkát találni hónapok óta. Aztán már ott tartok, hogy lassan könyörgök, hogy legalább egy próbahétre hívjanak már be...ez vicc komolyan.Ha lenne saját cégem, én oszthatnám be az időm, stb. Ez nagyon jó lenne. Még baba mellett is vihetném a vállalkozást, hiszen az enyém:).Az irodámat szépen beraknám baba bigyókkal és ott ellene, amíg én dolgozok:D:D:D:D.
én is készülődök
apa azt mondja, hogy tevékenységi körnek jó sokmindent jelöljünk meg.
Jó lenne egy kis + pénz
Az lesz. Olyannal kell beszélni, akinek sikeres vállalkozása van, de előbb pénz kell a megvalósításhoz, meg összeszedni a jó szakembereket.
keress fel egy ebben jártast
Hát informatikus vagyok, talán valami webfejlesztés, vagy arculat tervezés cégeknek, logok meg ilyesmik.Még eszembe jutott, hogy esetleg belső építészet..vagyis házak belsejének tervezése. Vannak ismerőseim akik benne lennének, de fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne összehozni egy jó vállalkozást.
Áhhh semmi.Mondta a csávó, hogy másnap csörögjek vissza neki, hogy melyik héten tudnék menni próbahétre. Csörögtem én neki, de nem értem el. Írta, neki mailt, erre válaszolt, hogy az elkövetkezendő pár hét már betelt, vagyis mások mennek. Úgyhogy majd szól, ha mehetek. Szerintem nem lesz semmi belőle sajnos. Már mérgembe azon gondolkozok, hogy csinálnék saját vállalkozást, de sajna ahhoz is kellene némi pénz. Szóval...várom a jó szerencsét:).
nagyon fogok neki örülni:)
mi van a múltkori melóval?
még nem próbáltam, de hallottam róla, hogy alkalmazható jóstesztként
sok szerencsét kívánok
Ha megnyerem a lottót...küldöm...tutira:).
sziasztok Lányok! Először is elnézésteket kérném, hogy nem olvastam vissza, hogy ki hol tart a babavárás terén, de ettől függetlenül Mindenkinek mihamarrabbi babásodást kívánok! :) Nekem egy kérdésem lenne: mi a véleményetek az ovu teszt jóstesztként való alkalmazásáról? használtatok már ilyet esetleg? feltettem egy képet, hogy milyen lett a mai jóstesztem. nov 17-én kellene nem megjönnie... a barátnőm kitalálta, hogy nézzem meg ovu teszttel, hátha baba van a dologban, mert volt egy-két furi tünetem. kíváncsi vagyok a véleményetekre, esetleg tapasztalataitokra. köszi előre is a válaszokat! :D
oké
nekem egy kombi kiságy kellene:)
Örülnék ám:).Küldenék nektek egy halom baba cuccot meglepiként:):).
hát az jó lenne:)
jaj de jó lenne
Sajna ez van, ilyen világot élünk. Ha megnyerjük a lottót, akkor biztos csináljuk a babát..:D:D:D:D.
megértelek
én is nem tudom mi lesz
suli, vállalkozás, gyerek
hát
valamelyiket lehet fel kell adni 1 időre
Addig biztos amíg nem lesz munkám. És persze ott is 3 hónap próbaidő lesz valószínűleg. Tehát az után ha lejár kezdjük újra.Azon gondolkoztam, hogy lehet elmehetnénk addig kivizsgálásokra és ha gond van velünk, lenne idő kezelni és nem az aktív próbálkozós időszakból venne el hónapokat a kezelés.
már ettem
de csak most jöttem rá mi a baj, így kell idő mire helyre jövök
de minha javulna
mennyi időre függesztettétek fel?
További ajánlott fórumok: