Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
megnéztem, hát le a kalappal!))
mi jól vagyunk legalábbis remélem:DD
sok hányinger hasfájás......
töröld és tedd fel újra. mindig dátumra rendezi
sziasztok mind a ketten :D hogy vagytok?
szopritok csajok tuti pozi lesz:DDD
okosan teszed! na fent van.
nem tudjátok hogy hogyan kell alapértelmezetté tenni másikat, mert így mindig az lesz alapértelmezett amelyiket utoljára tettem fel
ez jó ötlet!)) nekem is megvan még a négy évvel ezelőtti tesztem is)) vagyis mind a 40 db, amit négy éve csináltam)))))))))))))) már akkor sem voltam normális)
nem foglakozom a múlttal túl sokat))) a jelen felülírt mindent, és remélem, hogy így is marad!)
:) megszállottak :) én eddig minden hónapban csak egyet vettem, gábrielt. most akkor lehet én is bevásárolok.
foxy ez az elteszem dolog tök jó. valaki tesztelt még édes rózsaszín teszttel is, az is szép! lehet kell egy kéket és egy rózsaszínt csinálni, és azt megtartani amilyen nemű végül a babóca lesz :D
igen nekem is, ez olyan fura! várj felteszem
jajjj dehogy a te hibád!!! de különben is most minden ok lesz és kész!
Mi remekül köszi, mintha nem is lennék terhes illetve babás, mert nem teher főleg nem még most.
még jó h akkor megyek UHra amikor akarok, ez megnyugtat, mert így soxor eszembe jut, h ugye ott van??
nem rakod fel?))) egyébként nekem a 25ös clearblue sokkal erősebben jelez, mint a 10es olcsó teszt. de utóbbi is szépen erősödik)) és ugyanolyan tesztet veszel, vagy több fajtát?
szupi, köszi, azt hittem sokkal drágább :) eddig én is minden hónapban gádrielt teszteltem, de abban szerintem a sima 80 Ft-os tesztcsík van :)
foxy, úgy kell csinálni, hogy mindenhol veszel két darabot, és akkor nem feltűnő!!)) én így szoktam))))
én örültem a medilabnak múlt hónapban, mikor pozi lett, nagyon)) más kérdés, hogy nem sokáig volt pozitív((( de erről nem a teszt tehet, hanem én)))
jól vagyok, köszönöm, kicsit szédelgek, érzem a hasamat, fájnak a melleim, egyébként minden ok)) és Te, Ti jól vagytok?
pppppresze! még tegnap este hihihihhi
mert megszállott vagyok :-D
van még itthon legalább 10 amúgy mert jól bevásároltam, ugyanis már hülyének néztek a patikában minden hónapban, ahogy beléptem már készítették kifelé a szokásos tesztemet, gondolták na már megint itt van ez a bolond nő aki azt hiszi h terhes
igen én is, de a medilabról különösen sokat hallottam negatívumot, de mindenki maga dönt.
én tegnap vettem egy clearblue-t, ezt teszem majd el emlékbe, mert ez szép, nem úgy mint a kis csíkjaim :)
Hogy vagy amúgy???
és Te minek vettél tesztet már??)))
én mindegyik tesztről olvastam már jót és rosszat is. de mindenki véleményét tiszteletben tartom (és egyébként én clearbluet vettem, nem medilabot)
én 1600 alatt nem vettem még, a dm-ben 1800 körül van, de mondjuk az 1200 is elég sok, szerintem. bár persze tudom, hogy ilyenkor ez nem elsődleges szempont (szerencsés esetben))
jujjj csajok nagyon izgulok!!!!
sziasztok csajok.mi ujság?
tegnap vettem 1200 Ft a Clearblue
ne haragudj h beleszólok! de a medilabról itt a fórumon már nagyon sok rosszat olvastunk, de van még egy csomó féle fajta pl Gabriel, az 10es
okok, vagy medilabot vegyél még, az 25ös ugyan, de az még elég érzékeny, és olcsóbb, mint a clearblue. mert egyébként a cb is 25ös, az valamiért máshogy érzékenyebb, de az is hamar kimutatja, csak az nagyon drága((
További ajánlott fórumok: