Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Szép Napot lányok
hogy vagytok e szép téli napon?
Sziasztok,
koszi szepen Beam es mindenkinek, nagyon boldogok vagyunk! En is gratulalok az uj kismamiknak es hat kitartast a tunetekhez, hogy viselitek? En tegnap rokaztam eloszor egy isteneset, meret szerint 9+1nel tartunk a babakkal.
Szia,köszönöm!!!!!!!Jól vagyunk, a mensi napján volt barnázás,két napig icipici,de nagyon megijedtem,azonnal ágyba feküdtem.Hétfőn hívtam a dokit,megemeltük a progit.2x2 helyett 3x2 adagolok.
Minden másnap teszteltem,a csík erősödött.Legutóbb csütörtökön teszteltem,jó kis csík lett,úgyhogy megnyugodtam,egyelőre.:))
holnap dokihoz megyek,ezért reggel csinálok egy tesztet,azt fogom vinni hozzá.
Szagok irritálnak,bazi fáradékony lettem,délután pihi volt,de már most tudnék aludni.
Hát lányok, nem hiszem el, hogy sehol semmi jó állás. :(
Se Pesten, se sehol...
Valaki nem tud valamit?
Sziasztok!
Epresfánk, még nem is volt alkalmam gratulálni, szóval hatalmas gratula Nektek!! :))
Hogy vagytok?
Nincsen semmi se... :(
De olvasom a naplód, nálatok nagy az öröm.
Gratulálok! :)
Sziasztok!!
Hangu nagy örömmel olvastam a jó hírt!!Gratulálok!!!
szia
nagy gratula
ez igen, ikrek? nem semmi
akkor mostmár vigyázz magatokra
Szia..
A jobb oldali petevezetékem el volt záródva, de most már átjárható!!!!
Reméljük ez volt a baj, és most már jön a babus..
Sziasztok, jo reg jartam mar itt, remelem mindenki jol van, azert szoktalak olvasni titeket es orulok hogy van nehany uj kismami!
Orommel osztom meg veletek hogy 2 ab utan 9 hetes vagyok es ikreket varok! El sem hiszem, oriasi a boldogsag! Nagy orom ez mert az elozo babak is ikrek lettek volna, igy most ugy erzem a Joisten visszaadta nekunk oket! Nem akartam elobb irni mert nem akartam hamis oromot kelteni, mint ahogy az mar 1x megtortent itt velem, es akkor utana nem is tudtam honapokig feljonni.. ez a terhesseg eleve magas rizikoval indult, majd kiderult hogy 2 baba van de az egyik szivhangja csak 65 volt, mig minimum 130 korul lett volna a normalis igy az orvosok nem sokat biztattak, es talaltak egy oriasi nagy hematomat is. Ezert az elmult ket hetet szigoruan agyban toltottem, felkelni csak mosdoba keltem fel, itthonrol dolgoztam. Es lassatok csodat, mert ez az, tegnapi 9 hetes UHn mindketto egyforma, szivveres 171, gyonyoruek es mi nagyon boldogok vagyunk! Remelem tudok segiteni pozitiv vibraciokkal azoknak akik hasonloan atmentek tobb abon, ill varnak a babara, nem erdekes min kell atmenni, de ha egyszer sikerul, nagyon megeri, vigyazzatok magatokra es jo babasodast kivanok!!
Szia Judit
mizujs? suli?
szia
az pont jó, a tartós fogyás titka, ha nem hirtelen fogysz, hanem fokozatosan.kitartás!!!
Helló
És mesélj
mi volt?
Én vagyok Zsiványka
átjárható vagy?
Szia.
Köszönöm a múltkori segítséget, tegnap túl voltam a Hsg-n.
Szió.
igen, most nagy szünet van
a reggeli vérvétel kikészített
jobban vagy már?
küzdök az ébren maradásért, mindjárt leesek a székről.
Veled? Szünetet tartasz?)
szia
mizujs?